Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PINK TV

Zadruga se ipak ne ukida! Mitrović najavio promjene u kontroverznom reality showu

Foto: YouTube Screenhshot
1/10
27.06.2023.
u 17:17

- Pripreme za novi after-real projekt, koji će naslijediti Zadrugu i koji će po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitiranja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače - napisao je gazda Pinka

Premda je prije mjesec dana najavio kako će ukinuti kontroverzni show "Zadruga", vlasnik Pink televizije Željko Mitrović na Instagramu je objavio kako se show vraća, ali u drukčijem formatu. Zadruga 7 starta ove jeseni, a kako je nagovijestio, nova sezona će imati poseban naziv, ali i nikad bogatiji nagradni fond.

- Pripreme za novi after-real projekt, koji će naslijediti Zadrugu i koji će po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitiranja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače - napisao je pa dodao:

- Nagradni fond je 250.000 eura, što znači da je prva nagrada 100.000 eura, a druga, treća i četvrta 50.000 eura! Ime nove sezone projekta bit će "Elita" - najavio je Mitrović i dobio puno negaivnih komentara gledatelja, koji su mu zamjerili povratak showa. 
Podsjetimo, nakon dva masovna ubojstva u Srbiji Mitrović je najavio kako će ugasiti "Zadrugu". Aktualna sezona je završila, a kazao je kako više neće snimati nove. 

- Na preporuku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem reality program “Zadruga”. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena predsjednika važnija od svake vrste interesa Pinka i mog osobnog interesa, napisao je Mitrović na Instagramu.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Mitrović je ušao u show i natjecateljima koji su u izolaciji priopćio svoju odluku.

- Zadruga se više neće snimati, ova sezona što se sada emitira je posljednja. Zadruga ovakvu kakvu je sada znamo i gledamo - više se neće emitirati -  rekao je Željko Mitrović u emisiji i ispričao kakve planove ima u budućnosti. 

- Sjest ćemo moji najbliži suradnici i ja i vidjeti hoćemo li uopće u budućnosti imati reality. Ako ga budemo imali, imat će sigurno novi oblik i novu formu, tako da ćete biti poznati po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti posljednja generacija ove epohe realityja.

Znači, rekao sam, nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete s nulom van - poručio im je.
Nakon masakra koji se dogodio u beogradskoj osnovnoj školi u kojoj je dječak pucao i ubio svoje školske kolege javnost je izrazila zabrinutost i mnogi su za ovu tragediju okrivili i sadržaj koji se emitira na televizijama u Srbiji, a koji je često ispunjen nasiljem.

Takvog sadržaja je dosta i u samom realityju "Zadruga" i to su isticali i mnogi koji su u Beogradu prosvjedovali i potpisali peticije da se Pinku i sličnim televizija ukine koncesija. 

VIDEO: Marko Kutlić o dojmovima nakon nastupa 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije