Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavi 16. rođendan

Iva Todorić pokazala sina Ivana: Tvoj osmijeh i tvoja energija su zarazni

Foto: Instagram
1/7
05.12.2020.
u 19:30

Rodio si se prije točno 16. godina i obasjao moj život svjetlošću koja grije ne samo mene nego svaku osobu koja te upozna, napisala je Iva uz fotografiju sa sinom.

Iva Todorić na društvenim mrežama uglavnom objavljuje fotografije koje joj njezini obožavatelji šalju i na kojima su slike srca uz koje koristi  svoj hashtag #srculence, ali danas je na Instagramu pokazala svog sina Ivana kojem je čestitala rođendan.

- Rodio si se prije točno 16. godina i obasjao moj život svjetlošću koja grije ne samo mene nego svaku osobu koja te upozna. Dobio si dar od Boga da te zavoli svako tko te bolje upozna .Tvoj osmijeh i tvoja energija su zarazni. Tvoja mašta i vjera u ljepotu života , ostavlja bez riječi. Ljubav prema životu neka te i dalje vodi jer si primjer kako treba živjeti putovanje života a ne čekati cilj. Ljubavi moja ostani zauvijek tako  svoj 💙Sretan ti rođendan @ivan.balent , voli te tvoja mama - napisala je Todorić.

U braku s Hrvojem Balentom Iva je dobila troje djece, najstariju Taru, zatim Ivana i Antu. Od supruga se rastala nakon 18 godina i tada je izjavila za 24 sata:

- Zahvalna sam Hrvoju na svim ovim godinama braka. Imamo troje djece zajedno i uvijek ću ga poštovati kao njihova oca. Rekla je tada kako ne žele od razvoda raditi show, a problemi u njihovom braku su počeli navodno nakon što je u Agrokor upao u krizu. Iva i Hrvoje vjenčali su se 2001. godine i bila je to raskošna svadba i svoje uzvanike su ugostili u tadašnjem hotelu Internacional, a goste je zabavljao i Jasmin Stavros.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije