Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugi prioriteti

Odgaja mu djecu, ostala je uz njega i kad je bio optužen za silovanje - no on još nije spreman reći sudbonosno 'da'

Foto: Profimedia
1/10
05.12.2020.
u 09:00

Već 2019. godine počelo se šuškati da su se Cristiano i Georgina zaručili no to se nije dogodilo. Georgina je rekla da sada imaju druge prioritete, ali da bi u budućnosti žarko željela postati njegova supruga.

Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina s kojom je već četiri godine zaljubljeni su kao i prvog dana, a čini se da njihovu ljubav nisu uspjele poljuljati ni glasine ni skandali. Iako se još nisu odlučili na veliki korak i ozakonili svoju ljubav, njihova obitelj složna je jedinica. 

Njihova ljubav počela je kao iz bajke. Georgina je radila kao prodavačica u jednom od dućana luksuznog brenda Gucci. Cristiano ju je tamo prvi put vidio i odmah su osjetili neku kemiju. Nekoliko dana kasnije susreli su se na 'eventu' jednog drugog brenda.

- Tek smo tada mogli otvoreno razgovarati. Bila sam opuštena jer nisam bila na poslu. Bila je to ljubav na prvi pogled, i za mene i za njega - kazala je.

Sve to dogodilo se 2016. godine, a već 2017. Ronaldo je otkrio da je postao otac blizancima Mateu i Evi Mariji. Mnoge je iznenadilo da mu je djecu zapravo rodila surogat majka, a ne Georgina. No ona ih je prihvatila kao svoje i nije ih puštala iz vida, a isto tako i njegovog najstarijeg sina Cristiana Ronalda Jr. Samo mjesec dana nakon što su blizanci došli na svijet Ronaldo i Georgina su potvrdili da čekaju bebu.

Samo nekoliko dana prije no što je rodila, Rodriguez je partneru posvetila emotivni status na društvenim mrežama. 

- Kakav poseban dan! Nazdravit ćemo, ali s nekim bezalkoholnim pićem. Ostani uvijek takav kakav jesi, a ja ću biti ovdje, podržavati te i pružiti ti ljubav i mir i sve što trebaš kada dođeš kući. Bez obzira na to jesu li dani dobri li loši, jer jedino tako možemo uspjeti  - napisala je. 

Djevojčicu Alanu Martinu rodila je u studenom 2017., a fotografija koju je objavila nakon porođaja dobila je 11 milijuna lajkova, najviše te godine. 

Godinu dana kasnije, Ronalda je jedna žena optužila za silovanje. Nogometaš je odlučno opovrgnuo sve optužbe, a njegov odvjetnik je na sudu ga je branio rekavši da je Kathryn Mayorga pristala na seks s Cristianom, te da nije počinio nikakav zločin. Isto je odlučio i sud 2019., te nogometaš nikada nije osuđen. 

Te godine počelo se šuškati da su se Cristiano i Georgina zaručili, no to se nije dogodilo. Georgina je rekla da sada imaju druge prioritete, ali da bi u budućnosti žarko željela postati njegova supruga. 

 

Komentara 2

ZB
Zoki-Bijela
10:14 05.12.2020.

Decko je ponosan na njega.. Miguel citas li

DA
dancuo
09:55 05.12.2020.

Imao je nevjerojatnu sreću da preživi slavni virus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije