Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučajan susret

Iva Radić u Dubrovniku se fotografirala sa slavnim glumcem: Na prvu sam pomislila da ti je to tata

Foto: instagram
1/6
10.08.2021.
u 09:10

Bivša manekenka na Instagramu je objavila fotografiju s Harrisonom Fordom koji se kao i ona trenutačno odmara u Dubrovniku.

Dubrovnik je i ove godine privukao poznate osobe iz cijelog svijeta, a ovih dana u ljepotama Dubrovnika i okolice uživaju i slavni Harrison Ford i njegova supruga Calista Flockhart. Ovaj glumački par s obitelji je odsjeo u vili Agavi, a tijekom šetnji gradom bili su jako susretljivi i rado su se fotografirali s obožavateljima. Simpatični 78-godišnji glumac pristao se fotografirati i s našom bivšom manekenkom Ivom Radić koja je danas vlasnica jednog lifestyle portala.

- Toliko sam ponosna da ovakva gospoda, umjetnici, velika svjetska imena, a opet toliko jednostavni i pristupačni ljudi posjećuju našu zemlju - napisala je Iva uz fotografiju s Fordom. Njezini prijatelji nisu mogli sakriti koliko joj zavide na susretu s hollywoodskim glumcem, a neki njezini pratitelji su pomislili kako je Iva s tatom na ovoj fotografiji.

Foto: Instagram

- Pa normalno da bi se svako uslikao sa takvom ljepoticom. Ja mislila tvoj tata...ajmee super kako si ga samo uhvatila. Predobro jedan od najboljih ikada. Joooj! Blago ti se. Na prvu pomislila da je tvoj tata, kad ono...Jedan od najboljih!! Živa legenda,svaka čast na fotki. Odlično izgleda za svoje godine, a ti Iva, kao i inače, prekrasna - poručili su joj pratitelji u komentarima ispod objavljene fotografije koje je u manje od 24 sata dobila više od devet tisuća lajkova.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

MU
Muncimir
12:47 10.08.2021.

Nije slučajan susret. On ju je naručio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije