Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale

Iva iz 'Gospodina Savršenog' pohvalila se promjenom: Pravo olakšanje

Foto: RTL
1/7
22.07.2019.
u 18:16

Priča ide tako da si uvijek sretan taj dan kad se ošišaš i sljedeći dan kreće kukanje. Ali kod mene sve obrnuto, danas sam još sretnija!  - napisala je Iva uz fotografiju na kojoj se pohvalila novom, kraćom frizurom

Iva Runjanin iz showa "Gospodin Savršeni" izašla je kao odabranica Gorana Jureneca, ali njihova veza nije dugo opstala jer je Goran brzo shvatio kako mu se više sviđa Hana Rodić s kojom je danas i u vezi.

-  Nakon kratkog upoznavanja iza kamera prevladali su razum i svjesnost o onome što trenutno trebamo u našim životima i shvatili smo da se naši putevi tu razilaze - objasnila je Iva zašto je puklo između nje i Gorana. Iva je ovo ljeto odlučila malo promijeniti imidž i skratila je kosu. 

- Priča ide tako da si uvijek sretan taj dan kad se ošišaš i sljedeći dan kreće kukanje. Ali kod mene sve obrnuto, danas sam još sretnija!  Zapravo manje kose je pravo olakšanje, a osmijeh kaže sve! - napisala je Iva uz fotografiju svoje nove frizure. 

Svoje uvojke skratila je za 20-ak centimetara i osvojila brojne komplimente na račun ove promjene. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nakon izlaska iz showa rekla je kako joj je sudjelovanje u ovom realityju otvorilo brojne poslovne mogućnosti, a nakon showa nastavila se i družiti s nekim od bivših natjecateljica. 

Pogledajte koji parovi su se zaljubili u showu "Život na vagi"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije