Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sprema kampanju

Ljubo iz 'Ljubav je na selu' kandidira se za predsjednika: Narod me želi

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/7
22.07.2019.
u 11:30

Cilj mi je očistiti Hrvatsku od nereda koji u njoj vlada, dužnost mi je da pomognem svojoj zemlji, govori nam Ljubo

Ljubo Bebić, simpatični farmer iz showa "Ljubav je na selu", odlučio je kandidirati se za predsjednika. 

– Ljudi me hoće, gdje god dođem, ljudima izmamim osmijeh na lice. Hrvatska je tužna, a ja gdje god dođem širim pozitivan stav i nasmijem ljude. Muka mi je od ovih političara jer su puno toga uništili i veliku su štetu napravili, zato sam se odlučio kandidirati – kaže nam Ljubo. 

Namjere su mu, kaže, ozbiljne i namjerava objaviti kandidaturu i krenuti u kampanju koju će financirati njegovi prijatelji koji su ga i nagovarali na ovaj potez.

– Cilj mi je očistiti Hrvatsku od nereda koji u njoj vlada, dužnost mi je pomoći svojoj zemlji – govori nam Ljubo. Požalio nam se kako  mu je teško bilo naći radnike za rad u polju i zato sad većinu tog posla obavlja sam, pa je sam i zasadio svoje lubenice i dinje.

Zbog posla nema mnogo vremena za ljubav, ali priznaje nam da ima jedna dama koja mu je ukrala srce.

– Ona mi stalno piše da me čeka i da joj dođem, ali nemam sada vremena i jako sam umoran. 

Ljubo nakon showa uživa i dalje veliku popularnost pa nam je tako rekao kako je na granici s BiH napravio malu pomutnju jer ga je jedna djevojčica prepoznala.

– Njena mama mi je rekla da su krenule iz Mostara na more, a djevojčica ju je zamolila da se zaustave u Metkoviću i potraže me ali, eto, sudbina nas je spojila na granici. Zaustavili smo i promet i izazvali znatiželju i drugih koji su me također prepoznali – ispričao nam je Ljubo.

 

Komentara 11

NU
NISTE U PRAVU
12:18 22.07.2019.

A moj Bože, pa idemo se sada svi K. za predsjednika ili predsjednicu RH. ovo se pretvara već odavno u šou

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
12:13 22.07.2019.

Druže, ako ne možeš srediti zube, kako ćeš srediti probleme ove zemlje. Mislim da su njeni problemi malo veći od problema u kojima se nalaze tvoji zubi.

SC
Shq_ctrI
11:49 22.07.2019.

Vi se smijete, ali ovaj redikul bi baš bio primjereni predsjednik ove HDZ-ove prćije. Kakva država, takav predsjednik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije