Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potreba za promjenom

Iskreno svjedočanstvo Marije Husar Rimac: Osjetila se jedna svetost u ovom mjestu koje zove na obraćenje

Zagreb: Najavljen humanitarni koncert Revijalnog orkestra Zagrebačke filharmonije & 4 dive
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
18.01.2022.
u 13:56

U serijalu "Fruits of Medjugorje" na radio postaji MIR Međugorje pjevačica je pričala o vjeri i svojim dolascima u Međugorje.

Glazbenica Marija Husar Rimac gostovala je u serijalu "Fruits of Medjugorje" na radiopostaji MIR Međugorje pa pričala o tome kada je prvi put čula za Međugorje i govorila o prvom seminaru Zlatka Sudca na kojem je bila 2003. godine 

– Ja sam Marija Husar Rimac, imam 46 godina. Majka sam dvojice sinova, malih sinova, jedan ima četiri mjeseca, a drugi će sad sedam godina. Supruga – imam predivnog supruga Vjekoslava. Pjevačica sam, imam uspješnu pjevačku karijeru. Nekad sam pjevala u grupi DIVAS, a danas imam solo karijeru – rekla je na početku razgovora pjevačica te ispričala u nastavku kada je prvi put čula za Međugorje.

– Pa, prvi put sam čula za Međugorje od svojih roditelja kad sam bila mala, a prvi put sam u Međugorju bila 2000. godine kad mi je došla moja tetka iz Argentine nakon 25 godina i želja joj je bila da dođe u Međugorje. Prvi dojam, sad kad gledam iz ove perspektive vjernice, jer tada sam bila dosta daleko od Boga, bila je jedna velika potreba za promjenom i čežnja duše i srca za promjenom. Osjetila se svetost u ovom mjestu i kao da ovo mjesto zove na promjenu, zove na obraćenje. I ja sam 2003. godine otišla na seminar kod Zlatka Sudca i baš na tom seminaru bila je grupa Amerikanaca koja je došla iz Međugorja i među njima je bila i Coleen koja je baš tada doživjela čudesna ozdravljenja ovdje u Međugorju – prisjetila se. 

– Evo, to je bio moj daljnji susret s Međugorjem, upoznala sam tamo predivne ljude koji su mi i dandanas prijatelji i oni su me pozvali da dođem proslaviti Novu godinu u Međugorju. I ja sam došla i od tada ne propuštam skoro nijednu Novu godinu, nijednu obljetnicu, Mladifest i sve što se događa tu u Međugorju, ali moram naglasiti taj prvi susret, prvi dolazak u Međugorje.
I taj put sam šetala tu oko crkve i došla do Gospina kipa. Kad sam vidjela datum, pisalo je: "Ja sam Kraljica mira 25. 6. 1981.", a ja sam rođena 25. 6., i to je bio moj susret s Majkom. Ja sam se tako rasplakala i rekla:" Aha, pronašla sam onaj svoj rođendan za kojim sam toliko čeznula, ovdje, tu u Međugorju."

Dio je to Marijina svjedočanstva koje se u cijelosti može pogledati na YouTube kanalu Fruits of Medjugorje.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

Ključne riječi

Komentara 5

ED
edvardl
14:41 18.01.2022.

Katolik sam, no ne mogu baš reći da sam veliki vjernik i redovit u crkvi, obično Božić i Uskrs, a sad u kovidu i bez toga... prije 10-tak godina radio sam blizu Međugorja pa sam na slobodnu Nedjelju posjetio Međugorje.. Popevši se po onom (nezgodnom) kamenju, na mjesto ukaza Djevice Marije, odjednom me je obuzela takva silna energija, sreća, svjetlost ili što već, da to ne mogu opisat.......

BT
BTW
16:16 18.01.2022.

I ta je prolupala...

ME
Meter
16:21 19.01.2022.

Uskoro vidjelica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije