Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevačica

Jelena Rozga oduševila zavodljivim izdanjem, pratitelji: 'Predivna si'

Foto: Instagram screenshot
1/14
18.01.2022.
u 11:31

„Odmori se, zaslužila si“, napisala je u opisu te dodala emotikone koji plaču od smijeha

Pjevačica Jelena Rozga (44) na svojem je Instagram profilu objavila album fotografija na kojima pozira u šljokičastom crnom kombinezonu s potpisom studija Arileo iz Splita, iza kojeg stoje Marija i Jurica Pirić s kojima godinama surađuje. „Odmori se, zaslužila si“, napisala je u opisu te dodala emotikone koji plaču od smijeha. 

U komentarima su je obožavatelji zatrpali komplimentima. ''Predivna si'', ''najljepša'', ''preslatka'',  poručili su joj pratitelji te ostavili niz emotikona.

Podsjetimo, Jelena često svoje fanove oduševi svojim izgledom te kombinacijama kojima pokazuje da je prava modna ikona. Na Instagramu je prati više od 370 tisuća ljudi..

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine

Ključne riječi

Komentara 2

NI
NikoCro
11:58 18.01.2022.

Boze kada se sjetim kakova je bila ranije, sada bih zaplakao, pa vise slici "Lepoj Breni", nego li sebi, a svakako vise "peva po sjerbiji", pa eto neka ostane tamo, i neka se ne naslikava da ju bar pamtimo kakova je bila

HU
Humbleandhonest
08:47 19.01.2022.

Jelena je zgodna, ali i dorađena (ne znam kako se o svačijim operacijama piše, a za nju da je povećala poprsje nikad ništa. A bila je baš kao daska dok je bila mlada, stotine slika ima na internetu...) Ona ne da nije modna ikona, nego prije ikona nedostatka ukusa. Uvijek te iste smiješne poze s nožicom ispred noge, uvijek ti neki puf rukavi, šljokice, neukusne uske mini haljine... toliko godina je uzimaju kao primjer da se ne zna obući, a sad odjednom modna ikona. Nekad naravno i potrefi, ali većinom... kao i uvom slučaju ne. Svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije