Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj lako

Iskrena Marica iz ŽNV: Nesretna sam, a doista i nemam nekog razloga za to, ali nešto mi nedostaje

Foto: instagram
1/6
05.04.2021.
u 17:40

Marica priznaje da joj nije lako ali se trudi boriti i dalje jer zna da njen put s kilogramima još nije gotov i ne želi više utjehu tražiti u hrani.

Marica Korolija bivša je natjecateljica RTL-ovog showa "Život na vagi" u kojem je uspjela izgubiti više od 50 kilograma, trudi se svojim primjerom druge potaknuti da se uhvate u koštac s viškom kilograma. Ona je bivša sportašica koja je nakon tri operacije koljena u dobi od 22 godine počela dobivati na kilaži.

Veliki je borac, tako je opisuju njezini treneri iz showa Maja i Edo, ali i njezini prijatelji koji su nedavni pokrenuli i GoFundMe kampanju kako bi joj pomogli da se izvuče iz financijskih problema i njezina prijateljica koja je kampanju pokrenula rekla je kako je Marica uvijek bila vedra i vesela iako je život nije mazio i financijski se borila dok se školovala i kasnije kad se bavila sportom. Sama Marica priznaje da joj nije lako ali se trudi boriti i dalje jer zna da njen put s kilogramima još nije gotov i ne želi više utjehu tražiti u hrank. 

-  Znate onu priču o susjedi zbog koje imam posao u autoškoli? Da ju i vi upoznate na ovo Uskršnje jutro. Majicu koju nosim sam dobila prije ulaska u ŽNV kao motivaciju da ju mogu obući kada izađem. Tako je bilo tada, a i danas nakon pet mjeseci od finalne emisije i dalje mi pristaje. Mislite da je lagano? Naravno da nije. Mnoge borbe i dalje vodim sama sa sobom. Trenutno sam u fazi da sam nesretna, a doista i nemam nekog razloga biti nesretna. Imam sve što je za sreću potrebno, a opet nešto nedostaje… Željela sam ovo podijeliti sa vama da vidite da borba nije gotova. Sve ono što smo teškom mukom skinuli tako lako se vraća i onda opet u borbu sa time. Moj put nije gotov, ali sam svjesna da i dalje treba ustrajati i da mi doista zdrav život postane ponovno navika i da više nikada ne tražim utjehu u hrani već u treningu. Sretan Uskrs svima i budite dobri jedni prema drugima svaki dan, a ne samo na blagdane - napisala je Marica na Instagramu.

 

Ključne riječi

Komentara 2

AN
ANNY
16:18 06.04.2021.

Marice, nije ti samo fizička aktivnost dovoljna, treba vremena da ti se sve posloži u glavi, a to moraš sama .

Avatar utunelu
utunelu
10:46 06.04.2021.

Marice ti si super osoba i nemoj pokleknuti..sve ce kad dodi na svoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije