Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva objava

Irena Pecotić objavila znakovitu poruku: 'Ako se usredotočite na bol nastavit ćete patiti'

Foto: Instagram
1/10
16.01.2023.
u 20:00

Irena Pecotić na društvenoj mreži Instagram ima otvoren profil te gotovo 11 i pol tisuća pratitelja, a može se vidjeti kako redovito objavljuje fotografije iz svakodnevnog života.

Bivša supruga splitskog glazbenika Marka Pecotića Pece, farmaceutkinja Irena Pecotić u fokusu je javnosti otkako je Peco javno objavio da se razvodi i te ima novu ljubav. Kasnije se saznalo da je njegova nova ljubav Silvia Dvornik, dugogodišnja prijateljica poznatog pjevača. Irenu to nije obeshrabrilo te nije dopustila da ju krah na ljubavnom planu sputava u sreći na drugim poljima, a to pokazuje svakom svojom novom objavom na društvenim mrežama. 

Sada je objavila fotografiju biljke, a uz nju opis: - Ako se usredotočite na bol, nastavit ćete patiti. Ako se usredotočite na lekciju, nastavit ćete rasti.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Nakon biljke, objavila je nekoliko videa iz splitske trgovine u kojem je isprobavala različite modne kombinacije.

Nakon što je Peco javno priznao da se razvodi, Irena se nije oglašavala za medije. No prvi je put progovorila za Slobodnu Dalmaciju u prosincu. 

- Opraštam zato što mi je najbitniji moj vlastiti mir. Uvijek ću vjerovati u ljubav. Ona je pokretač svega. Pamtim samo sretne dane! Pamtit ću je po neizmjernoj ljubavi koju sam dobila od prijatelja i obitelji. Imam puno dobrih prijatelja s kojima se ne čujem svakodnevno, ali znamo da smo tu uvijek jedni za druge. Svakako ću se rado sjetiti i putovanja u London s dragom prijateljicom Ivanom. U 2023. želim samo vlastiti mir i zdravlje - rekla je.

Irena na društvenoj mreži Instagram ima otvoren profil te gotovo 11 i pol tisuća pratitelja, a može se vidjeti kako redovito objavljuje fotografije iz svakodnevnog života. Irena i Marko upoznali su se na probama zbora u crkvi, a nije dugo trebalo da se zaljube. Vjenčali su se 2006. godine te dobili dvojicu sinova, Ivana i Andru.

VIDEO>> Maja Šuput ponovno očarala u luksuznom badiću: 'Ti živiš tri života'

Komentara 11

DU
Deleted user
21:27 16.01.2023.

Je li gospođa sama ovih dana i kako je se može kontaktirati??

BE
Berri
21:25 16.01.2023.

Irena treba naći bivše sportaše u kasnim 30-tim godinama. Dosta joj je bilo tenora i umjetnika, sada neka se prebaci na fizikalce.

NA
nasunis
20:39 16.01.2023.

Rijesila se pijavice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije