Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA DIJAGNOZA

Anđa Marić na Instagramu je objavila sliku iz bolnice: 'Šesti krug'

Zagreb: Pjevačica, spisateljica  i bivša manekenka Anđa Marić
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/10
16.01.2023.
u 15:46

Anđa se godinama bori s teškom dijagnozom, multiplom sklerozom, zbog koje se još uvijek teže kreće. Nedavno je otkrila da se zbog bolesti godinama osjećala kao u zatvoru.

Glazbenica i spisateljica Anđa Marić (46) na Instagramu je objavila fotografiju iz bolnice. Anđa se godinama bori s teškom dijagnozom, multiplom sklerozom, zbog koje se još uvijek teže kreće.  

- Redovna terapija Ocrevus, šesti krug - napisala je Marić uz objavu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđa Marić (@andjamarics)

 

Anđa je nedavno gostovala u HRT-ovoj emisiji 'Božić velikih želja' te je tamo progovorila o svojoj teškoj dijagnozi s kojom se bori već godinama, multiploj sklerozi. Anđa je otkrila tko joj je bio inspiracija da se ne preda u teškim trenucima. Naglasila je da se godinama osjećala kao u zatvoru. 

- Godinama sam bila sama tu za sebe. Kada ostaneš tako neomogućen, spriječi te tijelo u svemu. Godinama sam se osjećala kao u zatvoru. Kao da živim u svom tijelu, a kao da je moju marionetu pustio lutkar. Željela sam da se ruka digne, a ona ne ide. Isto kao i noga.

Kazala je kako je vjerovala u sebe kad nitko drugi nije

- Sami se rađamo i sami umiremo. Vjerovala sam u sebe onda kada nitko drugi nije. Moji najbliži su gledali i mislili: 'Jadna ona sada je još i pošandrcala'. Vjerovala sam da ću hodati, da je sve samo privremeno.  Dotakla se i predrasuda, te priznala da je borba bila teška, ali i da su joj mnogi govorili kako nema smisla jer je bolest neizlječiva

- Bilo je predrasuda. Jako je teško biti javna osoba s nekom velikom dijagnozom. U kolektivnoj svijesti jest da je multipla skleroza neizlječiva. Kada bi se ja tako trudila, znali su mi govoriti da to nema smisla. 

VIDEO Fotografije naših glumaca kako kleče postale su hit na Internetu, a zna se i zašto su na koljenima

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije