Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Ovo su finalisti! 5 kandidata bori se za pobjedu u showu i 150 tisuća kuna

Foto: RTL
1/7
16.11.2018.
u 21:30

Baro, Domagoj, Alen i Luka pridružili su se Mariju Mandiću u finalu 'Života na vagi'.

Posljednja ovosezonska regularna emisija „Života na vagi“ počela je Malim izazovom u kojem kandidati mogu osvojiti kilogram prednosti na vaganju. Svi kandidati će morati napraviti polumarince, a pobjednik je onaj tko ih prije napravi 100. Luka je prvi završio s izazovom i tako došao korak do finala i nagrade od 150 000 kuna.

Odradili su i trening prije posljednjeg vaganja, ali je Petar čak sa sjetom rekao kako pomalo žali što sve dolazi svom kraju.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Baro je otkrio i da ima zdravstvenih problema te da mora ići na dodatne pretrage kako bi se točno ustanovilo o čemu se radi.
Kandidati su se odlučili našaliti na vlastiti račun pa je tako Baro oblačio svoju staru garderobu koja mu je spadala.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

I Alen je odjenuo staru odjeću, koja mu je velika nekoliko brojeva, a Mario i Domagoj uspjeli su stati u jednu majicu.
Šestorica veličanstvenih – Baro, Mario, Luka, Alen, Domagoj i Petar – dolaze na posljednje vaganje u kući, onom koje će otkriti finaliste treće sezone „Života na vagi“!

Mario je prvi stao na vagu, potpuno neopterećen jer je već u Velikom izazovu osvojio direktan plasman u finale. S ponosom je pokazao i mišiće koje sada ima, a njegova vaga je na zadnjem vaganju pokazala 117,4 kg što je 2,2 kg manje nego na vaganju prije.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Luka je imao na posljednjem vaganju 94,1 kg, a sada ima 91,7 kg, što je gubitak od 2,4 kg. Luka je dobio i svoje pismo obećanja koje si je napisao po ulasku u kuću, a u kojem je napisao da mu je cilj naučiti držati se plana prehrane i naučiti trenirati kako bi mogao tako nastaviti kada izađe iz kuće.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Alen je bio najteži kandidat treće sezone i sa 181 kilogramom je u četiri i pol mjeseca boravka u kući došao na 108,2 kg!
Domagoj je imao 123,1 kg na prošlom vaganju, a na ovom posljednjem vaganju u kući ima 120,3 kg.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Petar ide predzadnji na vagu, koja je pokazala 1,4 kg manje te sada ima 109,5 kg. Baro je zadnji na vagi. On je na posljednjem vaganju imao 103,7 kg, a sada ima 100,5 kg, što je gubitak od 3,2 kg.

O finalistima je odlučila crvena linija, koja je ovog puta pokazala da je u finalu petero kandidata, a to su: Marijo Barišić, Luka Smoljo, Alen Abramović, Domagoj Santo te Mario Mandić, koji je već prije izborio to mjesto. U finale nije ušao Petar Tucman, koji je na posljednjem vaganju u kući imao najlošiji rezultat.

Petar je u show došao sa 170,2 kg, a sada ima 109,5, što je gubitak od 60,7 kg. Iako nije izborio finale, Petar, baš kao i ostali kandidati koji su prije njega ispali, ima mogućnost osvojiti 50 tisuća kuna. Tko će biti pobjednik treće sezone „Života na vagi“, gledatelji će saznati u nedjelju u velikom finalu, koje je na programu u 19:45 na RTL-u!

Pogledajte i kako o svom izgledu brine popularni TV voditelj Duško Ćurlić.

Ključne riječi

Komentara 2

JE
jejeee
12:35 17.11.2018.

ajmoooo mandicu!! pozdrav od svih iz sesvetskog kraljevca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije