Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispričala se na pogreškama

Ida Prester napravila nešto što nije 25 godina i oduševila pratitelje: 'Tata je presretan'

Ida Prester
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/5
19.12.2020.
u 09:00

- Tata i ja smo odlučili napraviti mali hommage Beethovenu za 250. rodjendan, zajedno sjesti za klavir i odsvirati kraj Mjesečeve sonate.  Trebalo mi je tjedan dana vježbanja da mi se ruke prisjete nota i dovoljno rastegnu za Ludwigove teške oktave, ali stvarno je vrijedilo. napisala je Ida

Ida Prester iznenadila je fanove na društvenim mrežama tako što je s tatom odsvirala kraj čuvene "Mjesečeve sonate" Ludwiga Van Beethovena.

- Tata i ja smo odlučili napraviti mali hommage Beethovenu za 250. rodjendan, zajedno sjesti za klavir i odsvirati kraj Mjesečeve sonate.  Trebalo mi je tjedan dana vježbanja da mi se ruke prisjete nota i dovoljno rastegnu za Ludwigove teške oktave, ali stvarno je vrijedilo. Nakon točno 25 godina, opet sviram(o)! Tata je presretan, nije se nadao da ću se ikad više vratiti klasici, ali život je pun iznenađenja. Oprostite na pogreškama, nismo u najboljoj formi, ali je od srca, napisala je Ida na Facebooku.

Podsjetimo, Ida se ovog ljeta nakon šest godina života u Beogradu vatila u rodni grad s obitelji.

- Tu smo od ljeta. Ma kakva prilagodba, ja sam u zadnjih sedam godina bila više na autocesti E75, nego kući. Uostalom, ja sam tu doma, kao da nisam ni otišla. Najveća promjena je za klince, koji su sad u Zagrebu krenuli u školu i vrtić. Promijenili su sredinu, ali vidim da to ne doživljavaju traumatično, odmah su se uklopili s novim društvom i didom i bakom koje motaju oko malog prsta, kaza nam je nedavno Ida. 

 

Ključne riječi

Komentara 9

JA
japa
09:55 19.12.2020.

A ja već mislio da će pokazati guzicu i duboki dekolte....

Avatar rubinet
rubinet
10:15 19.12.2020.

Ida je skraćeno od Persida ili Simonida?

Avatar mikioni
mikioni
11:03 19.12.2020.

Sto je to hommage?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije