Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILMSKA EMISIJA

I ove godine na kino repertoaru pravi je hit film s gay tematikom

Filmska emisija
Foto: Vecernji.hr
1/2
10.06.2018.
u 13:45

Večernjakovi filmski kritičari u novoj emisiji vam preporučuju što valja pogledati s aktualnog kino repertoara, kao i najbolje TV serije.

U novom izdanju filmske emisije Večernjakovi kritičari Robert Bubalo i Samir Milla govore o francuskom filmu "Zadrži dah", hitu "Deadpool 2", romantičnoj komediji "S ljubavlju, SImon", te iznenađenju na HBO-u, filmu "Priča". Recenziramo i odličnu seriju "Amerikanci", koja je završila prošlog tjedna. 

Na kino repertoaru posebno valja izdvojiti "S ljubavlju, SImon", redatelja Grega Berlantija. Simon je srednjoškolac koji se zaljubio u anonimnog kolegu s kojim se dopisuje, ali ne zna njegov identitet. Dok tpokušava saznati tko je on, puno nauči i o sebi. Zanimljivo je kako je još jedan film gay tematike jako dobro napravljen, baš kao i prošlogodišnji hit "Skrivena ljubav (Call Me By Your Name)". 

Nakon šest sezona ispratili smo i odlične "Amerikance", jednu od najboljih serija proteklog desetljeća. Priča je to o ruskim špijunima koji u Aerici tijekom 80-ih čine grozna nedjela, no opet nekako navijamo za njih. Pogledajte novu filmsku emisiju: 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
majmudin
15:14 10.06.2018.

povrac...

MX
Mister X
10:14 30.07.2018.

I ove godine na kino repertoaru pravi je hit film s gay tematikom Nikada se nečemo promijeniti da oni ne budu prvi i najjj u demokracijama. Samo je podmuklo pokvareno što snima film i pokazuju -skriva dio smo života tihih ljudi najvažnije i najintresantnije nesmije nitko da pokaže . Jer je dozvoljeno biti i živiti i imati to zdravao pravo. A njabitnije seksulnii odnosu živo nesmije da nam pokaže to što je jako normalno . Jer mnogi koji to "nisu Gayeri bi naprosto uživali da to vide i gledaju" Kako izgleda živi normalitet jednog društva .. Znamo vidio sam da mnogi filmovi pokažu odnos sa ljepom ženom. A ovdje bla bla bla ali najvažnije brane im totalno . Predpostvljam da bi izvalo kao kod mene smo super gađenje na te scene kod muškog orlnog odnosa kad ga izvuće iz tijela ljubavnika . Isto kao i odnos sa kozom ili prljavom krmačom. Bojim se da mi sljedi opet zabrana jer ne pišem po Gayerskoj liniji . Iako ja te ljude ne mrzim ili im bi to btranio . Ja sam stava dabogda svi susjedi okolo mladih žena bili Gayevi a ja da se trebao brinuti za ženski svijet ... Toliko o tome . Javim se opoet za par dana , jer prjetnja nakon što sam napiso 2 velika slova a to je kričanje u VL: več imam žuti kurton a nism nikoga udrio počkalio ili mu majcicu spomenuo ili bilo kako uvrijedio . Kad čovjek živi sabolesnom okolinom ili bolesnim pojedincima sefovima mora da trpi to a pogotovo što ih kao pametni metnu iznad nas jer ih drži da su zdraviji i pametniji od Hetro zbog prave seksualne or

MX
Mister X
10:33 30.07.2018.

I ove godine na kino repertoaru pravi je hit film s gay ""tematikom"" ne neki poljoprivredni sa mrvicama ili žitom da se zna , jer svi ostali zaostali su kao ludi da nema nigdje tko jako poželnjih super filmova. Too su filmovi gdje je red prd kinima i traži se krta više. Šteta što osim filmova nema i njihovih natjecanja tko če duže ili tko može više dublje ili što drugo ... Filmani kojima je tematika samo tematematika ali nei i relitet najbinije Gay tehnika u seksulnim odnosima u živo . To skrivaj taje od nas radoznaihgledaoca . Kod ne Gayera pokažu mladića i djevojku kao se " vole do kostiju " odraslima i omladini . A Gajci tematika i mudrovanje filozofiranje i bljuzgarenje . A sex poze pa oralnjak pred svršetak pa dosta toga što mi ne gayer neznamo a želja nam je jedina na svijetu da to vidimo gledamo kako je to normalno prirodno i savim politicarima ok. tko voli neka izvoli ! Papa ne voli te filomove - kažu , za Kardinale i Biskupe nitko nije dao izjavu o njihovim ukusima ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije