Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKI MJESEC RUŽA

'Ne može svatko trpjeti da mu suprug nema pojma kad će doći kući '

Foto: Goran Stanzl/Pixsell, Robert Gašpert
1/2
15.06.2017.
u 11:01

Glumac Hrvoje Kečkeš i supruga Vedrana u studenome će postati roditelji, a čim saznaju spol, počet će uređivati dječju sobu.

– Jako smo sretni, sve je dobro i jedva čekamo da u studenome dođe prinova – rekao nam je 42-godišnji akademski glumac Hrvoje Kečkeš, čija je supruga Vedrana trudna četiri mjeseca.

– Vedrana se dobro osjeća i sve fenomenalno podnosi. Spol još ne znamo jer nisu bili potpuno sigurni na prvom ultrazvuku pa ćemo to doznati poslije. Imamo neke kombinacije imena, ali još bismo ih zadržali za sebe – govori Hrvoje koji još nije počeo uređivati dječju sobu.
– Zasad samo razmišljamo gdje će što biti, nismo počeli uređivati sobu jer prvo moramo vidjeti kojeg je dijete spola – ističe.
Bračne zavjete par je izmijenio u svibnju 2004., a nepopravljivi romantik svojoj je voljenoj godinama gotovo svakog mjeseca darovao ružu na dan kada su se upoznali.
– Ne može svatko trpjeti da mu suprug nema pojma kad će doći kući, kad će završiti snimanje koje nikad ne završi onda kad je rekao. Dođem kući prekasno, ručam i jurim na predstavu – rekao je dramski umjetnik kojem je supruga bila veliki oslonac tijekom liječenja od alkoholizma.
– Oduvijek sam, a sad pogotovo, želio postati roditelj. Prije sam znao da je to nemoguće zbog moje ovisnosti, ali sad su stvari drukčije posložene. Imati dijete kruna je života i tome se danas jako veselim. Tu je, naravno, i posao jer gluma je moja velika ljubav, a bez alkohola glumim mnogo bolje. Najsretniji sam kad su svi oko mene sretni. Samo mi je to potrebno za dobro raspoloženje – opisao je 2010. glumac koji upravo završava kazališnu sezonu.

Komentara 3

AD
adler77
10:35 18.06.2017.

he nasli su se...a jesu gadni brate mili

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
11:54 15.06.2017.

kaj se našika svaku večer?

Avatar ivo587
ivo587
14:30 15.06.2017.

Ovi imaju usta koja kao da nešto dudlaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije