Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U formi

Mirna je smršavjela 18 kg, a Pamela 10 kg nakon porođaja

Foto: Mirna Maras/Instagram
1/3
05.05.2017.
u 08:37

Voditeljica Mirna Maras Batinić rodila je kćer prije mjesec i pol dana te se već vratila i na posao, a Pamela Ramljak sina u siječnju

Model Irina Shayk šokirala je objavom fotografije u kupaćem kostimu samo nekoliko tjedana nakon porođaja. Stručnjaci pak savjetuju da se organizmu ostavi dovoljno vremena za oporavak od trudnoće i porođaja, što podrazumijeva izbjegavanje dijeta i rigorozno vježbanje.

Tako se, primjerice, ako žena doji dijete, savjetuje unositi i do 500 kalorija više nego inače i nikako ne pribjegavati dijetama. No Irininim stopama idu i domaće mame.

– Svojih 18 kg, koliko sam dobila u trudnoći, uglavnom sam uspjela otopiti. Ostalo mi je još nekoliko kg viška, ali znaju mi reći kako je to baš onoliko koliko mi je prije nedostajalo, no ja se s time ne slažem. Kako sam rodila carskim rezom, liječnik mi još ne dopušta vježbati, ali puno se šećem – kaže Mirna Maras Batinić, koja je prije mjesec i pol rodila drugo dijete, kćer Meri.

Pjevačica Pamela Ramljak u trudnoći se udebljala 12 kg.

– Trenutačno imam dva kg više nego prije, no to mi se sviđa. Iznenadila me brzina oporavka; tri tjedna nakon porođaja trbuh mi je bio ravan – kaže Pamela koja je u siječnju rodila sina Antuna. Pjevačica smatra kako je za takvo stanje stvari “kriva” genetika, ali i njezina disciplina, i to ne samo u trudnoći nego cijeli život.

– Imam dobar metabolizam, oduvijek jedem raznoliko, a imam sreću što baš ne volim slatkiše. Ne sjećam se kad sam posljednji put pojela komad čokolade – kazala je Pamela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije