Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA: D'KNOCK I JAY

Hrvatski Beyonce i Jay Z predstavljaju svoj prvi singl

Semiotika
27.09.2017.
u 18:38

U pjesmi 'Jedan dan' Darko Juranović D'Knock repa na hrvatskom prvi put nakon odlaska iz ET-ja. U Semiotici su Jay i on ispričali kako je pjesma nastala, a D'Knock nam je otkrio i kolike su šanse za ponovnim okupljanjem ET-ja u originalnoj postavi

Gosti ovotjedne Semiotike su Darko Juranović-D'Knock i Jelena Majić-Jay, glazbeni ali i ljubavni par, koji ekskluzivno na našem portalu predstavljaju pjesmu "Jedan dan".

Zanimljivo je da se, osim producentske i autorske uloge, D'Knock, nakon skoro 25 godina, ponovno uhvatio mikrofona s rep dionicom na hrvatskom jeziku, u čemu smo ga zadnji put imali priliku čuti još dok je bio član prve postave mega popularne grupe ET. Njegova bolja polovica, Jelena Majić Jay, na glazbenoj je sceni prisutna dugi niz godina kao bivši back vokal brojnih renomiranih hrvatskih i regionalnih glazbenih zvijezda. Danas se bavi studijskim radom, spikiranjem i video produkcijom, a zajedno s D'Knockom autorski surađuje na nekoliko glazbenih projekata.
 U videointervjuu Večernjeg lista D'Knock i Jay govorili su o tome kako je nastala pjesma, a D'Knock je prvi put za medije progovorio i o mogućem okupljanju ET-ja u originalnoj postavi:

 Pogledajte i hrvatsku premijeru videa za pjesmu "Jedan dan":

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

NA
narod1
21:47 27.09.2017.

Kao par su mi simpatični. A i kapa dolje D'Knocku za tako uporno entuzijastičko guranje glazbene karijere. Nema predaje!

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
19:18 27.09.2017.

teški šrot

PO
POBROZDS
22:43 27.09.2017.

Jelena mora pojest malo više pure da dobije guzu ki bijance !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije