Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Hrvatske pjevačice javile se Aleksandri Prijović nakon njezinog drugog koncerta u zagrebačkoj Areni

Zagreb: Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/14
03.12.2023.
u 17:00

Na fotografiji nastaloj na drugom koncertu, koja je objavljena danas, može se vidjeti dobro raspoložena Aleksandra u plavoj kombinaciji koja u jednoj ruci drži čašu te snima fotografiju s publikom. Ispod te fotke javile su joj se i neke kolegice iz Hrvatske.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) ovog vikenda nastupa u zagrebačkoj Areni. Aleksandra ima zakazanih ukupno pet koncerata, a dva je već odradila. Prvi koncert bio je u petak, a drugi koncert odvio se u subotu. Pjevačica se trenutno nalazi na turneji 'Od istoka do zapada', a u Zagrebu će nastupati još večeras, 3. prosinca, te 4. i 6. prosinca. 

Ova pjevačica na ovoj turneju najviše koncerata ima zakazanih upravo u Zagrebu, a obožavanje zagrebačke publike i njihov odnos prema njoj očaravaju je iz večeri u večer. Tim povodom pjevačica je već stvorila mali ritual. Naime, i na prvom kao i na drugom koncertu snimila je po jedan selfie s publikom koji je kasnije objavila na svojem Instagram profilu. Na fotografiji nastaloj na drugom koncertu, koja je objavljena danas, može se vidjeti dobro raspoložena Aleksandra u plavoj kombinaciji koja u jednoj ruci drži čašu te snima fotografiju s publikom.

- Kakva noć. Zagreb 2/5 - napisala je Aleksandra. Na slici Aleksandra nazdravlja čašom viskija.  U komentarima je dobila mnoge pohvale publike i kolega, a javile su joj se i neke kolegice iz Lijepe Naše.

 

- Bravo -napisala joj je Indira Levak u komentarima ispod fotografije. Aleksandri se javila i Jelena Rozga, koja je ispod slike ostavila dva bijela srca. 

Inače, sličnu fotografiju objavila je i dan ranije. Aleksandra je na kraju prvog koncerta u zagrebačkoj Areni zamolila sve posjetitelje da podignu ruke u zrak, kako bi snimila zajednički selfie. Fotografiju je kasnije objavila na Instagramu i napisala - "Zagrebe, hvala. 1/5 ", uz emotikon srca.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Marko Grubnić bio i na drugom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb

Komentara 29

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
19:04 03.12.2023.

Iskreno me sram što sam iz Zagreba...

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
20:03 03.12.2023.

i arkanova ceca bi napunila arenu. zg je srce balkana. jonny stulic je to vec 80ih opjevao...

CV
cvaljo
19:23 03.12.2023.

Prijedlog preimenovanja Zagreba u Zagrebačku palanku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije