Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ušao je u reality

Ovaj Hrvat na listi je najpoznatijih homoseksualaca u Španjolskoj

Foto: Instagram
1/5
09.05.2019.
u 17:46

Oto Vans postao je popularan zahvaljujući videu u kojem razgovara sa svojim bratom i u jednom trenutku ga pita što on misli o tome što je on homoseksualac.

Oto Vans u Hrvatskoj je nepoznat, ali ovog Hrvata koji od svoje pete godine živi u Španjolskoj tamošnja javnost dobro poznaje i to najviše zahvaljujući popularnosti koju je stekao na društvenim mrežama.

Samo na Instagramu ima 339 tisuća pratitelja, a otkako se prijavio u španjolsku verziju showa Survivor ta brojka će se sigurno i povećati. Otu je pravo prezime Tomičić, a popularan je postao zahvaljujući video snimkama koje je postavljao na svoje društvene mreže i YouTube i u kojima uglavnom priča o svom životu i savjetima o šminkanju. Prošle godine njegovo ime našlo se na listi 75
najutjecajnijih i najpoznatijih homoseksualaca u Španjolskoj.

Video koji je postao viralan i zahvaljujući kojem je Oto postao popularan je video u kojem Oto razgovara sa svojim mlađim bratom i pita ga što on misli o tome što je on homoseksualac. Iza uspjeha ovog mladog Hrvata koji godinama živi u Španjolskoj krije se i tužna obiteljska priča.

 

 

Naime, njegovi roditelji su, kako je i sam u jednom intervju ispričao, pobjegli iz Hrvatske kako bi izbjegli probleme sa socijalnom  službom. Roditelji su mu bili ovisnici i u Španjolsku su otišli kako bi se prijavili u rehabilitacijski centar na odvikavanje.

- Dva dana smo putovali automobilom i sjećam se mirisa povraćanja jer je moj brat povraćao - prisjetio se Oto. S obitelji je 14 godina živio u rehabilitacijskom centru u kojem se morao pridržavati određenih pravila i mobitel i pristup internetu nije dobio do 16 godine.

 

 

- Ono što su svi ostali proživjeli s 13 ili 14 godina, ja proživljavam sada - rekao je u intervju. 

Ključne riječi

Komentara 15

VE
verica2
17:53 09.05.2019.

Čim ovako izgleda, obiteljska priča mora biti tužna.

DO
domxerex
17:57 09.05.2019.

Roditelji ovisnici, pobjegli iz države radi problema sa socijalnom službom!? Nije da nam je socijalna služba sjajana ali to više govori o njegovim "roditeljima". Kada malo razmislim i sjetim se samo nekih problema s roditeljima ovisnicima (često ustvari dijeca njih moraju dadiljati i budu zrelija od roditelja) onda vidim da je liku to što je homić još najmanji problem. Sve to na njegovom licu i tijelu i njegovo ponašanje je ustvari krik upomoć. Očito je da nije imao djetinjstvo. NE kažem da ne bio homić ali mislim da bi imao bolje djetinjstvo da je njega i brta preuzela neka ustanova i dala u dobre ruke. Naravno postavlja se pitanje procjene službe koje su to dobre ruke jer i tu ima zouporaba. Nije mu bilo lako, očito ima jake "demone" i to se vidi po šminkanju ali svaka mu čast što se još bori s njima. Treba velika hrabrost i odlučnost za takvo što. NE zaboravite još i osudu okoline.

AN
Antonio1952
18:58 09.05.2019.

E neka ste odkrili jos jednog slavnog Hrvata. Kuda je dosla danasnja stampa boze sacuvaj. Nikad nista normalno ni pozitivno pa se cudite zasto svi bjeze?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije