Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parovi

Kontroverzni par žestoko se posvađao u realityju, razlika u godinama stvara probleme

Foto: Facebook
1/4
05.04.2019.
u 12:08

Naime, Miljenko (74) i Milijana (21) sve se više svađaju, a razlog svađama jest to što se Milijana u showu sve više druži sa svojim vršnjacima i to muškima

U izolaciji reality showa "Parovi" ljubavni par o kojem se najviše piše zadnjih dana, Milojko i Milijana iskusili su i prve krize u vezi.

Naime, Miljenko (74) i Milijana (21) sve više se svađaju, a razlog svađama jest to što se Milijana u showu sve više druži sa svojim vršnjacima i to s muškima. Kad je vidio da se njegova zaručnica druži s mlađim muškarcima u dvorištu vile u kojoj se "Parovi" snimaju, Milojko je rekao da mu je pozlilo i otišao je u krevet.

Dok je ležao u krevetu, Milojku je došao natjecatelj Dario i rekao mu kako Milijana želi samo slavu i novac, piše Blic. U "Parovima" se doznalo da je Milijana i prije Milojka ljubila starijeg muškarca i da je bila u vezi sa 68-godišnjim oženjenim muškarcem i rekla je kako je tražila da se rastane od žene i prepiše imovinu na nju.

Te izjave dale su misliti Milojku, a Milijana ga je kasnije uvjeravala kako se ne treba bojati jer ga ona neće ostaviti i da joj ništa od njega ne treba. Par se žestoko posvađao i pitanje je hoće li njihova veza biti okrunjena brakom. 

Komentara 3

GR
gragakarlovac
13:07 05.04.2019.

a Hrvatska ima show 'Super Par'...gdje se muškarci žvale!

SX
sudbina x
15:05 05.04.2019.

Sve je to izrežirano...Sad će naravno starčeka prevariti i izazvati skandal kako bi gledanost porasla...

ST
Stipan
12:34 05.04.2019.

Ona hoće svaki dan a on sedmično ili mjesečno .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije