Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna uspjeha

HRT-ova voditeljica otkrila kako je izgubila 20 kilograma

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
03.03.2020.
u 08:00

Kroz dvije godine Martina Validžić promijenila je prehranu i nekada vježba i pet puta tjedno.

HRT-ova novinarka i voditeljica Martina Validžić u dvije godine izgubila je 20 kilograma i ovaj rezultat postigla je smanjenjem unosa
ugljikohidrata i povećanjem unosa dobrih masnoća.

– Više od dvije godine hranim se prema principu opuštenog LCHF-a - smanjeni unos ugljikohidrata i povećan unos dobrih masnoća,  i uz to povremeno postim. Redovito kuham, pečem zdrave kruhove i slastice, a brza hrana ne dolazi u obzir – otkrila je u  intervjuu za Gloriju.

VIDEO Sanja Žuljević otkriva kako gubiti kilograme dok spavate

Promjena prehrane bio je samo jedan od koraka koje je poduzela, a sljedeći korak bili su treninzi.  Martina vježba tri do četiri puta, a katkada i pet puta tjedno te ide na kružne treninge. 

– Imam sjajne trenere, a i glazba koju puštaju odlična je. Kad čujem AC/DC, nema toga što ne bih mogla napraviti.  Osjećam se tada kao Rocky Balboa koji se priprema za meč! – kaže Martina. Osim na kružne treninge, Martina je išla i na ples uz šipku uz koji je također formirala svoju figuru. 

Ključne riječi

Komentara 6

AF
AfganistanskiHrvat
08:43 03.03.2020.

Prodajem bukova drva, rezanje gratis. Za udaljene lokacije mogućnost slanja e-mailom.

Avatar southman
southman
08:59 03.03.2020.

Čim je spomenula AC/DC odmah mi je triput draža. I u pravu je žena. uz tu glazbu treniraš kao spartanac bez problema.

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
08:55 03.03.2020.

Da li se je utovila od male plaće i naporna rada ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije