Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice

Publika je složna: Koja lakoća, koja skromnost! Zaslužena pobjeda

Nakon što je sve rasplakao s pjesmom njezina oca, javila se i dirnuta Ella Dvornik
Foto: Dario Njavro/HRT
1/8
23.02.2020.
u 10:18

Korisnici društvenih mreža hvale njegov Vinkov glazbeni talent i skromnost i čestitaju mu na pobjedi te izvedbi pjesme "Pelin i med" koja je njegovog mentora rasplakala, a i mnogi drugi pustili su suzu.

Pobjednik The Voicea Vinko Ćemeraš na audicijama je pjevao „Pyro“ Kings of Lyona i zadobio okret svih mentora, a izabrao je 
Davora Gobca.

U Nokautima je izveo „Run“ Snow Patrola i odlukom mentora izborio nastup u Dvobojima. Otpjevao je duet s Petrom Perišić, izveli su „Stay“, a Gobac je odlučio da Vinko nastavlja natjecanje. U prvoj emisiji uživo izveo je „Black“  Pearl Jama i glasovima publike stigao u polufinale u kojemu je izveo „Nothing compares 2 U“ Sinead O'Connor te odlukom  publike stigao u finale i pobijedio. Korisnici društvenih mreža hvale njegov glazbeni talent i skromnost i čestitaju Vinku na pobjedi te izvedbi pjesme "Pelin i med" koja je njegovog mentora rasplakala, a i mnogi drugi pustili su suzu. 

- Vinko je klasa iznad ostalih. Uz to skroman, s iskrenom emocijom, zaslužen trijumf. Gobac je divan, toliko emotivan, dobra duša, bio je odličan mentor..Zasluženo pobijedio. Koja lakoća pjevanja, koja skromnost, a s Dinom me je rasplakao. Bravo! Nitko ne može otpivat i prinit onu energiju kao Dino..ali,najbolja izvedba Dina ikad svaka čast!!! Prvi put u povijesti, Hrvatska je dobro izglasala. Ono kada pustiš suzu kada netko zakuca tricu pjesmom BRAVO VINKO! - sami su neki od komentara. 

Komentara 1

RO
ronyday
10:39 23.02.2020.

Ova lakrdija zvana voice je sramota za HRT koji bi prema ogromnom proračunu koji smo prisiljeni plaćati trebao biti na vrhu , a ne na dnu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije