Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog stresa

Nakon dolaska Doris Pinčić Rogoznice voditeljica HRT-a završila na bolovanju

Foto: Facebook
1/4
28.02.2020.
u 09:42

To se dogodilo početkom veljače, nakon što je potvrđeno da je voditeljski angažman u tom projektu dobila Doris Pinčić Rogoznica. U isto vrijeme, otkazan je i voditeljski angažman voditeljici Ivani Vilović.

Voditeljica Ljiljana Vinković bila je jedno od zaštitnih lica HRT-ove emisije ''Dobro jutro, Hrvatska'', no nakon četiri godine voditeljski angažman joj je otkazan.

To se dogodilo početkom veljače, nakon što je potvrđeno da je voditeljski angažman u tom projektu dobila Doris Pinčić Rogoznica. U isto vrijeme otkazan je i voditeljski angažman voditeljici Ivani Vilović.

Kako navodi Slobodna Dalmacija, Ljiljani je ta odluka stvorila stres, te joj je to iznimno ugrozilo zdravlje, zbog čega je tjedan dana bila na bolovanju. 

1/6

– Ljiljana Vinković i dalje ostaje u sustavu emisije “Dobro jutro, Hrvatska”, gdje će četvrtkom voditi rubriku “Stranci u Hrvatskoj”, a petkom će biti suvoditeljica u emisiji “Dobar dan, Hrvatska”. Uz to, Ljiljana Vinković nastavit će raditi u svojem matičnom odjelu “Glazbeni sadržaji HTV” –  stoji u odgovoru odjela Komunikacije Hrvatske radiotelevizije.

Voditeljica nije željela komentirati je li zadovoljna ovim rješenjem radnog odnosa. 

 

Komentara 54

ZA
zagabria4
09:57 28.02.2020.

Ne znam tko ovu Doris gura po medijima ali prevršili su mjeru,

CR
crohumans
10:03 28.02.2020.

Ljiljana Vinković bolje izgleda, ugodnija je i stručnija po svim aspektima za tu emisiju od svih voditeljica, a posebno od "nove". ...kad šef nema milosti i zrelosti

DU
Deleted user
11:46 28.02.2020.

Nemam ništa protiv gdje Pinčić, ali nema profesionalnije, ljubaznije, ugodnije, prirodnije i hrvatskije voditeljice od gdje Vinković. Ali, takvi djelatnici nisu potrebni notornoj "H" TV-i. Pogledajte samo što su učinili jednoj gdji Vidović Krišto, dok većina novinara ove kuće nije ni upoznata sa hrvatskim jezikom, a kamoli da ga pravilno govori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije