Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet u Hrvatskoj!

Hollywoodska zvijezda stigla u Split, tjelohranitelji su je pratili do Vidilice

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/15
22.07.2019.
u 12:10

Salma Hayek prije nekoliko mjeseci snimala je film u Rovinju, a sada je stigla u Split na snimanje filma "Bliss" u kojem glumi i Owen Wilson.

Salma Hayek opet je poslom u Hrvatskoj, točnije u Splitu. Nakon što je u Rovinju i Istri snimala “The Hitman's Wife's Bodyguard”  s Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom, sada u Splitu snima "Bliss".

Njen kolega iz filma Owen Wilson već je upoznao Split i iskušao dalmatinske delicije i noćni život Splita i sigurno će imati što preporučiti Salmi. 

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Reporteri Dalmatinskog portala slavnu glumicu snimili su danas dok je u pratnji tjelohranitelja i filmske ekipe dolazila na set koji je smješten na Vidilici. Navodno će se neke od scena snimati i u srcu grada na Rivi i na Prokurativama.

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Dok je boravila u Rovinju, dijelila je s obožavateljima fotografije iz ovog predivnog grada, a pohvalila se i da je bila u lovu na tartufe. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:52 22.07.2019.

U lovu na tartufe? Mogu si sam zamislit kak su bezali dok su ih lovili...Koliko ih je upucala?

DU
Deleted user
13:24 22.07.2019.

Evo jedan komentar, tak da ne bude samo ovaj komentar o poslu života kod Google-a: koga je briga za nju? Komentar gotov.

ČR
črnamatizemla
13:56 22.07.2019.

Cipele joj nose u plastičnoj vreći? Usmrdile se budu po ovoj vrućini, nadam se da si bu od honorara za ovo snimanje uspjela kupiti kakav kufer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije