Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokupili ga zaštitari

Harry stigao u Kanadu nakon sastanka s britanskim premijerom

Foto: Profimedia
1/8
21.01.2020.
u 11:00

Avion je kasnio 15 minuta, a po Harryja je došao crni automobil koji će ga odvesti na otok Vancouver. Ranije istoga dana sreo se s premijerom Borisom Johnsonom i vođama Investicijskog summita u Londonu.

Vojvoda od Sussexa stigao je u Kanadu kako bi bio sa svojom suprugom Meghan i bebom Archiejem.

Avion je kasnio 15 minuta, a po Harryja je došao crni automobil koji će ga odvesti na otok Vancouver. Ranije istoga dana sreo se s premijerom Borisom Johnsonom i vođama Investicijskog summita u Londonu.

Vojvoda je u emotivnom govoru u nedjelju rekao da nije imao drugih opcija, osim dati otkaz kraljevskoj obitelji i stvoriti novi život u Kanadi, gdje su se već smjestili njegova supruga i sin.

U govoru je gostima naglasio da: ''Ne odlazi i definitivno ne odlazi od njih''.

Meghan su nedavno fotografirali u šetnji Vancouverom s malim Archiejem, a na fotkama je izgledala sretno, te uz sina šetala i dva psa. Bigla i crnog labradora. Inače, Harry i Meghan htjeli su nastaviti raditi za kraljevsku obitelj, ali nisu htjeli da ih se plaća iz javnog proračuna.

Željeli su biti financijski neovisni. Mnogi komentatori smatrali su to problematičnom odlukom, a kritičari su brujili o tome kako su vojvode okrenuli leđa monarhiji kako bi se mogli baviti komercijalnim stvarima (kao što je npr. dizajn odjeće ili gluma).

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
11:51 21.01.2020.

plaća iz javnog proračuna a obitelj ima milijarde....eto zašto odugovlače sa Brexitom... jer će biti gori i od Grčke i od Hrvatske...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije