Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sila je intenzivna ovih dana'

Harrison Ford izazvao val oduševljenja u Ekvadoru

'Harrison Ford.AFI Life Achievement Award to Mike Nichols.Sony Studios Lot.Culver City, California Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/PIXSELL'
02.04.2016.
u 12:55

Najava glumčeva dolaska 'zapalila' je društvene mreže i njegovi su obožavatelji pohrlili u zračnu luku u Guayaquilu

Glumac Harrison Ford, najpoznatiji po ulogama u filmskim sagama Zvjezdanih ratova i Indiane Jonesa, doputovao je jučer u Ekvador kako bi posjetio slavno otočje Galapagos te je izazvao pravu pomutnju u međunarodnoj zračnoj luci.

Najava glumčeva dolaska 'zapalila' je društvene mreže i njegovi su obožavatelji pohrlili u zračnu luku u Guayaquilu kako bi dobili autogram ili se fotografirali sa 73-godišnjom holivudskom filmskom zvijezdom.

"Što će Han Solo u Gauayquilu?" ili "Sila je intenzivna ovih dana",  bili su neki od tvitova povezanih sa Zvjezdanim ratovima kojim su Fordovi fanovi popratili njegov dolazak.

>> Harrison Ford dokazao da je na strani dobra

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije