Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijerno na vecernji.hr

Hanka Paldum predstavlja spot za pjesmu "Jesi li čuo dušo"

hanka paldum
Foto: Screenshot
1/2
18.02.2015.
u 19:00

Snimanje spota pod redateljskom palicom Marija Šuline odvijalo se prije nepunih mjesec dana u Dvorcu Eltz u Vukovaru, a uz Hanku se u spotu pojavljuje i jedan od najboljih mladih tamburaških sastava Arteški bunar

Kraljica sevdaha i narodne glazbe, legendarna Hanka Paldum snimila je spot za pjesmu "Jesi li čuo dušo" koja se nalazi na kompilaciji "Ljepote takve nij". Snimanje spota pod redateljskom palicom Marija Šuline odvijalo se prije nepunih mjesec dana u Dvorcu Eltz u Vukovaru, a uz Hanku se u spotu pojavljuje i jedan od najboljih mladih tamburaških sastava Arteški bunar. Na tradicionalnu melodiju, autor ovog evergreena je Đura Jakšić, dok je za aranžman zaslužan Krunoslav Dražić.

Na kompilaciji "Ljepote takve nij" predstavljene su tradicijske starogradske pjesme, romance i šansone u novim tamburaškim aranžmanima, a dvije pjesme s tog izdanja, "Ne vrijedi plakati" Jacquesa Houdeka i "Dida moj" Arsena Dedića nominirane su za Porin u kategoriji Najbolje muške vokalne izvedbe.

>>Hanka Paldum sevdahom zabavljala nogometaša i ljepotice

>>Sarajevska pjevačica koja je poput vina, što zrelija, to ljepša, govori o poslijeratnoj i ratnoj BiH, Gazi, postu

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:11 19.02.2015.

Dok sam ja isel u primjenjenu i na faks kad bi nekoga u Zagrebu htjeli uvrijediti rekli biste mu da slusa Hanku Paldum, Zoricu Brunclik ili Sabana Saulica...Danas su oni izgleda "glavni" u bivsoj lijepoj nasoj. Kuda idemo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije