Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je priznala

Hana iz 'Gospodina Savršenog' otkrila što je sve radila na licu: Evo videa koji ste dugo čekali

Foto: Instagram
1/8
21.12.2022.
u 17:09

Rekla je kako već dugo vremena koristi filere i u čelo je stavila nešto botoksa kako bi joj zategnuo bore, a od estetskih operacija dosad je bila na operaciji povećanja grudi i uskoro planira operirati nos.

Hana Rodić, gledateljima poznata kao kandidatkinja prve sezone showa "Gospodin Savršeni", objavila je video u kojem je otvoreno govorila o tome je li bila ne estetskim zahvatima i što je sve radila na svom licu. U videu na Instagramu rekla je kako nije ništa operirala na licu, ali je priznala na kojim dijelovima lica ima filere.

- Sve što trebate znati o filerima! Evo videa kojeg ste dugo čekali, nadam se da sam vam odgovorila na sve što vas je zanimalo…Sve što je bitno nalazi se ovdje, ali ako imate još neko pitanje slobodno se javite. Napišite mi o kojoj temi još želite da vam snimim ovakav video. - napisala je u opisu objave te je u videu ispričala sve o svojim filerima. 

- Filere imam u bradu, jagodicama i u ustima i često me pitate koju količinu sam stavila u usta, ali ne znam točan odgovor na to pitanje - rekla je Hana u videu i objasnila kako za usta koristi rusku tehniku ubrizgavanja filera jer uz tu tehniku se zadržava prirodniji oblik usta. Dodala je kako već dugo vremena koristi filere i u čelo je stavila nešto botoksa kako bi joj zategnuo bore, a od estetskih operacija dosad je bila na operaciji povećanja grudi i uskoro planira operirati nos. Njezini obožavatelji su je pitali zašto će operirati nos kad je prema njihovom mišljenju savršen.

- Uh gdje da krenem? Dobro izgleda kad ga ja nacrtam, ali ne sviđa mi se što je dugačak i što mi se dižu nosnice kada se smijem…pa želim to srediti - objasnila je i obećala je obožavateljima kako će im za tri mjeseca snimiti detaljan video u kojem će objasniti cijeli postupak.  Hana je u vezi s Goranom Jurenecom koji je u prvoj sezoni bio Gospodin Savršeni i njih dvoje su se zbližili nakon snimanja i upustili u romansu.

VIDEO Vjekoslava Huljić: "U pjesmi sam ograničena, a u knjizi se mogu otkačiti i izmišljati do mile volje"

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije