Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druženje

Grčka pustolovina prijateljica Ane Gruice i Iris Rajčić

Foto: Instagram
29.08.2017.
u 23:29

Glumica Ana Gruica i osobna trenerica Iris Rajčić uživaju u izlascima i obilascima Atene.

Glumica i diplomirana instruktorica rekreacije i fitnessa Ana Gruica ljetni je odmor provela na otoku Šolti nedaleko od svog rodnog Splita, a sada je došla u posjet prijateljici, bivšoj manekenki i osobnoj trenerici Iris Rajčić.

Naime, njezin suprug, nogometaš Marko Livaja, trenutačno na posudbi u grčkom klubu AEK Athens, prije nekoliko dana proslavio je i rođendan, a Iris mu je pripremila tulum iznenađenja.

 

 

❤️ #athens #acropolis #etotako #travel

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

 

 

 

Ekskurzija! 😂 A tek počela! 😂 #athens #greece #friends #partytime

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

 

 

 

"Noć je vruća, a vrući smo i mi..." 😂😂😂 #greece #athens #friends #birthdayparty #svejetop

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

 

Dvije prijateljice vrijeme u Ateni provode obilazeći znamenitosti pa su se tako fotografirale ispred Partenona na Akropoli. Lijepa glumica na Instagramu je objavila nekoliko veselih fotografija u kojima je zajedno s prijateljicom pokazala koliko se dobro zabavljaju i koliko dobro obje izgledaju, a nije nedostajalo ni komentara obožavatelja koji su pohvalili Anin stil i fantastičnu frizuru.

U obilascima im se pridružila i kći Iris Rajčić, jednogodišnja Elizabet, dok maleni Marat, sin Ane Gruice i Hrvoja Šalkovića, nije viđen na objavama na Instagramu. 

Komentara 1

LK
lomas.kusic
03:37 30.08.2017.

Koliko godina je proslo otkad je Kruno Lovrek prestao igrati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije