Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jako se razočarao

Gospodin Savršeni priznao: 'Izgubio sam prijatelje, izgubio sam curu, gubio sam novac'

Foto: RTL
1/7
29.09.2021.
u 15:30

U videu se vidi kako Matić igra nogomet, a to mu je bila i prva ljubav. Uz video objavio je i emotivan status.  "Nevjerojatno je pogledati unazad i sad. Nisam mogao odoliti prisjetiti se ovog osjećaja nakon dosta godina (8 - 10 godina nisam ovo radio). Moja prva ljubav... Izgubio bih  pojam o vremenu i prostoru..." započeo je Matić.

Mijo Matić, široj javnosti najpoznatiji kao Gospodin Savršeni iz druge sezone ovog RTL-ovog showa objavio je na Instagramu novi video. U videu se vidi kako Matić igra nogomet, a to mu je bila i prva ljubav. Uz video Matić je objavio i emotivan status. 

"Nevjerojatno je pogledati unazad i sad. Nisam mogao odoliti prisjetiti se ovog osjećaja nakon dosta godina (8 - 10 godina nisam ovo radio). Moja prva ljubav... Izgubio bih  pojam o vremenu i prostoru..." započeo je Matić. 

"Izgubio sam sredinu u kojoj sam odrastao, izgubio sam prijatelje, izgubio sam curu, gubio sam novce, gubio sam zdravlje… Putem sam gubio i pronalazio se na svaki način... Drago mi je što sam u ranijoj dobi prošao velika razočarenja( u sebe i u 'svijet'). Iz toga sam došao do toga da je čovjek najokrutnija osoba prema sebi samom i naučio sam samo ovo sad: da je čovjeku nužno ono najgore za ono najbolje..." dodao je drugi Gospodin Savršeni, te zaključio : "Odavno ne težim za 'srećom', prije bih rekao svojim djelom."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic)

Svestrani Mijo je osobni trener, prvak Hrvatske u bodybulidingu, vatrogasac i model koji u showu nije pronašao svoju životnu partnericu, ali privukao je pažnju brojnih gledateljica. U showu u kojem su se brojne dame borile za njegovu naklonost, Mijo je završio s natjecateljicom Nušom koja je bila spremna zbog njega se iz Slovenije preseliti u Hrvatsku, ali Mijo nije bio spreman za taj korak zajedničkog života i to je i priznao. 

- Nuša je bila spremna doći u Zagreb, tada je bila u potrazi za poslom i gledala je kako se baviti glazbom. Za mene je to bio velik korak za koji nisam bio spreman.  Shvatio sam to tijekom vremena koje sam proveo sam sa sobom, kad sam želio sabrati sve misli i osjećaje. Kao što sam već rekao, osjećao sam se emocionalno prazno i  jedva sam se čekao vratiti svojem životu, treningu, poslu i prijateljima…- rekao je tada Mijo.

VIDEO Pjevač R.Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa: Iskorištavao je i seksualno zlostavljao mnogo mladih žena i maloljetnica

 

Komentara 7

T7
Toro. 71
06:47 30.09.2021.

Para nije ni imao a ni mozga!!

LA
Lana2
12:04 30.09.2021.

Dečko mu kaže:"Gljavu gore, ja te voljim.."

Avatar Heidi123
Heidi123
11:51 30.09.2021.

Nema više prijateljih .Dok imaš svi se grebu ,kad tebi treba svi dignu ruke.Prijatelj se pozna u nevolji .A cura ,nije jedina ,posle bolje dolazi još bolja .Glavu gore ,i zabaci ponos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije