Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umor

Goran Milić: Treba mi deset dana u šumi ili sanatoriju

milić
Boris Šćitar/Pixsell
07.05.2010.
u 16:09

– Kada završi “A sad u Europu”, onda ću razgovarati o Dnevniku, ali zaista mi je potreban odmor pa će možda povratak morati pričekati jesen. Star sam ja, a starijim ljudima treba dulji godišnji odmor.

Već se danima šuška da bi se uskoro u HTV-ov Dnevnik mogao vratiti omiljeni urednik i voditelj Goran Milić. Iako volja za taj potez postoji i kod uredništva i kod Milića, prepoznatljivo HTV-ovo lice ipak još neko vrijeme nećemo gledati u terminu u 19.30. Naime, Goran Milić ima još posla oko putopisa i barem desetak dana mora biti koncentriran na njih, a nakon toga, smatra, trebao bi mu odmor.

– U načelu jesam za povratak u Dnevnik, ali nakon ove sezone putovanja mislim da bi mi trebalo deset dana u sanatoriju ili nekoj šumi da dođem k sebi. Prošle godine još se dalo izdržati jer smo putovali u toplije krajeve, Južnu Ameriku, ali ove sezone nekoliko mjeseci proveo sam na nula stupnjeva smrzavajući se po Londonu, Parizu, Bruxellesu... Stvarno smo se umorili – rekao nam je Milić uoči odlaska na još jedno putovanje. Dodao je kako bi nakon putopisa volio malo predahnuti kako bi mu se slegli dojmovi te da nakon istraživanja Europe počne misliti o Hrvatskoj.

– Kada završi “A sad u Europu”, onda ću razgovarati o Dnevniku, ali zaista mi je potreban odmor pa će možda povratak morati pričekati jesen. Star sam ja, a starijim ljudima treba dulji godišnji odmor. Uostalom, moram se malo koncentrirati na prilike u Hrvatskoj da bih mogao kvalitetno uređivati informativnu emisiju – objasnio je Milić.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
17:16 07.05.2010.

Zaboravio je spomenuti da sa HRT-om ima poseban ugovor i da je putovao na naš račun Europom za 35 tisuća kn mjesečno. Ima takvih pijavica na HRT-u više

Z9
Z999
17:34 07.05.2010.

Sprema li se to osnivač Yutela na put po šumama i gorama?

UL
Uskok ll
18:38 07.05.2010.

Kad se sjetim kako je taj Milic tecno govorio ekavicu-brekavicu te bio zestoki jugovic,a onda preko noci odjednom se pojavio na HRT sa novim govorom i idejama,kao da svi u Hrvatskoj pate od kolektivne amnezije???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije