Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevolje po bregi

Goran Bregović zbog ugriza pauka završio u bolnici

goran bregović
pixsell
10.09.2011.
u 13:59

Bregu je dok je spavao ugrizao pauk, a zbog alergijske reakcije na ugriz probudio se s natečenim okom i kapkom koji nije mogao otvoriti.

Odmor u obiteljskoj kući na Senjaku za glazbenika Gorana Bregovića nije bio nimalo idiličan. Naime, Bregu je dok je spavao ugrizao pauk, a zbog alergijske reakcije na ugriz probudio se s natečenim okom i kapkom koji nije mogao otvoriti.

- Brega je pomislio da je bolestan pa mu je palo na pamet da izmjeri temperaturu. Ispostavilo se da je malo povišena, što je za njega rijetkost jer skoro nikada nije ni prehlađen. Mislio je da mu je pukao neki živac ili kapilari u oku.

Nakon što veliku oteklinu nije mogao smanjiti hladnim oblozima spakirao se i otišao u jednu privatnu beogradsku kliniku, otkrio je medijima izvor blizak bosanskoghercegovačkom glazbeniku. Doktori su nakon pregleda ustanovili da je riječ o ugrizu pauka. Bregović je dobio inekciju potiv bolova, dezinficirali su mu ranu, a za oteklinu mu je rečeno da će splasnuti nakon jednog dana.

 

Komentara 6

DU
Deleted user
14:56 10.09.2011.

Ne kažete šta bi sa paukom, je li preživio nakon ugriza, mislim kako je reagirao na ispijeni otrov..... I pauci su živa bića, pa ako se brinemo za mačke i pse, treba se zabrinuti i zaštititi ugroženog pauka.....

CH
chainsaw.
15:14 10.09.2011.

10.09.2011. u 14:56h hartman je napisao/la: “Ne kažete šta bi sa paukom” --------------------------------------------------------------------------------- sve ok, javlja bbc. pauk se dobro osjeca, zao mu je, nije bilo namjerno – te zeli ostati anoniman. ipak je to velika vijest..

KU
kukuriku
15:30 10.09.2011.

..ma to ga je neki tip Knockoutira..., i sada se vadi na briznog-pauka..,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije