Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shannen Doherty

Glumica koja se godinama bori s rakom ovih dana ima razloga za slavlje

Shannen Doherty
Foto: imdb
1/10
15.04.2021.
u 16:06

Zabrinula je fanove kada je nedavno na društvenim mrežama napisala kako je spremna za odlazak i kako je već napisala oproštajna pisma obitelji.

Zvijezda serije "Beverly Hills, 90210", Shannen Doherty početkom je prošle godine javnosti otkrila kako joj se vratio rak dojke te da je trenutno u četvrtom stadiju. Zabrinula je fanove kada je nedavno na društvenim mrežama napisala kako je spremna za odlazak i kako je već napisala oproštajna pisma obitelji. No čini se kako joj je bolje.

Shannen je u ponedjeljak proslavila svoj 50-ti rođendan, a tom je prilikom na svom Instagramu obajvila selfie uz opis: 'Rođendanske misli u Vancouveru'. Brojni su joj fanovi u komentarima krenuli čestitati.

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo, Shannen je već ranije otvoreno govorila o borbi s ovom bolesti. Od 2017. njezin rak je bio u remisiji, nakon što je bila na operaciji i dugotrajnoj kemoterapiji. 

– Pokušavam cijeniti male trenutke u životu koje mnogi ljudi ne vide ili ih uzimaju zdravo za gotovo – odgovorila je Doherty na pitanje kako se osjeća s teškom dijagnozom: – Malene stvari za mene su velike. Mi u sebi imamo jedno vrelo i na nama je da kopamo duboko kako bismo smogli snage da se suočimo s lošim stranama života. Rekla je kako je, nakon što je doznala da je bolest uznapredovala, počela preispitivati svoju karmu.  

– Razmišljala sam o tome imam li dobru karmu ili lošu, počela sam raditi liste loših stvari koje sam učinila u životu i kako sam se ophodila s ljudima – priznala je. Otkrila je i da već ima planove napisati pisma i snimiti videoporuke najmilijima koje bi im ostale nakon njezine smrti. 

VIDEO>> Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom!

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar lasta mala
lasta mala
16:48 15.04.2021.

Ne izgleda onako loše.Sretno joj u njenoj borbi.

MP
mila perković
07:48 16.04.2021.

Daj Bože da se izliječi

DE
deblidiovaj
05:36 16.04.2021.

Ona umirući preispituje svoju karmu,mora ovaj svijet propasti zbog tih lažnih karmi,mantri,vjerovanja u gluposti.A Isus kao da ni ne postoji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije