Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užasna sudbina

Glumila je u filmu koji je i danas na listama najboljih, no samo jedan potez koštao ju je života

Foto: Profimedia
1/3
27.01.2021.
u 19:20

Bio je to jedan od onih filmova koje su mnogi prozvali ukletim, jer su čak dvije mlade osobe nakon snimanja izgubile život.

Dominique Dunne imala je cijeli svijet pred sobom nakon što se pojavila u megapopularnom horror filmu Poltergeist. Bio je to jedan od onih filmova koje su mnogi prozvali ukletim, jer su čak dvije mlade osobe nakon snimanja izgubile život.

Horror redatelja Stevena Spielberga još i danas mnogi uvrštavaju na liste najboljih svih vremena. Zaradio je 122 milijuna dolara na kinoblagajnama, a nakon što se Dominique pojavila kao najstarije dijete obitelji

Freeling u ovom uratku, ponude za nove uloge polako su počele stizati

Odlučila je nakon što je neko vrijeme vagala opcije glumiti u  miniseriji 'V' no, posao nikada nije  dovršila. 
Naime, u to vrijeme bila je u vezi s Johnom Sweenyjem, kojeg je nakon što je postao nasilan ostavila. Ipak, John nije htio prihvatiti prekid i poželio je vidjeti bivšu djevojku koja je bila na probi s glumcem Davidom Packerom. Dominique je pristala razgovarati Johnom nasamo, kada se David vratio u prostoriju - vidio je Johna kako kleči nad njom, a činilo se da je ostala bez svijesti. Zaposlenici su odmah pozvali hitnu i policiju. 

John je policiji koja je stigla na mjesto zločina odmah priznao: - Ubio sam svoju djevojku.
Iako Dominique nije na mjestu preminula, u bolnici je izgubila borbu za život. Imala je samo 22 godine. Njezin ubojica je u zatvoru odležao samo tri i pol godine. 

 

 

Komentara 3

Avatar Franz_Ferdinand
Franz_Ferdinand
21:49 27.01.2021.

Kakav los prijevod ... Google translate opet ne radi

Avatar lola lola
lola lola
21:25 27.01.2021.

U ovom clanku izgleda kao da je svaka recenica nedovrsena.

BE
berija
19:34 27.01.2021.

Oprosti, no'unar, kakve to veze ima s filmom Poltergeist? Eno je glavni glumac filma "Bijelo usijanje" davno umro, je li to zato što je glumio u tom filmu? Kako to da je Jamie Lee Curtis još živa a glumila je u hororu "Noć vještica"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije