Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u pritvoru je

Glumica optužena da je majku izbola nožem i ubila

Foto: Instagram
1/3
02.01.2020.
u 11:34

Mollie je poznata po ulozi u megapopularnom filmu 'Kapetan Amerika'.

Američka glumica i producentica Mollie Fitzgerald optužena je da je ubila svoju 68-godišnju majku Patriciju. Mollie je poznata po ulozi u megapopularnom filmu 'Kapetan Amerika'. 

Glumica je optužena za ubojstvo drugog stupnja, zbog čega je zadržana u pritvoru. Motiv ubojstva još nije poznat, a policija sumnja da je Fitzgerald majku izbola nožem 20. prosinca.

Ona je tek nakon 11 dana završila u pritvoru. Patricijin sprovod održat će se u petak. Svi koji su je poznavali su shrvani, te su za nju imali samo lijepe riječi. Navode da je bila draga osoba, uvijek svima spremna pomoći. 

U šoku je i Patricijin brat Gary Huzniker koji tvrdi da nisu bitne posljedice, već gubitak sestre. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:43 02.01.2020.

Ti Ameri sami svode broj stanovnika na razumnu mjeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije