Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brian Austin Green

Glumac šokirao obožavatelje! Priznao da je otišao na vazektomiju kada mu je sin imao 8 tjedana

Foto: Instagram
1/10
10.01.2024.
u 23:00

U podcastu Oldish, Brian je ispričao kako je nekoć čak bio sklon tome da nikada nema djecu te da ih nije planirao

Iako nije riječ o neuobičajenom postupku, Brian Austin Green (50) ipak je najnovijom odlukom šokirao brojne obožavatelje. Naime, zvijezda hit serije iz devedesetih „Beverly Hills“ odlučio je otići na vazektomiju. Na zahvat se odlučio nakon rođenja petog djeteta, a liječniku je otišao kada je njegov najmlađi sin imao svega osam tjedana. Reakcije javnosti su različite, dok su mu neki pisali da su zgroženi i šokirani, puno je onih koji su ga podržali.

Naime, dobio je sina Zanea sa zaručnicom Sharnom Burgess koja ga je prva podržala u njegovoj odluci. U podcastu Oldish, Brian je ispričao kako je nekoć čak bio sklon tome da nikada nema djecu te da ih nije planirao. Dakako, sretan je što je čak pet puta postao otac i uživa družeći se sa svojom djecom. Osim Zanea, glumac ima sina Kassiusa Lijaha (21) s bivšom djevojkom Vanessom Marcil te sinove Noaha Shannona (11), Bodhija Ransoma (9) i Journeyja Rivera (7) s bivšom suprugom Megan Fox.
Podsjetimo, prije godinu i pol glumac je na neko vrijeme nestao iz javnosti, a onda je odlučio u videu objavljenom na Instagramu pojasniti što mu se događalo:

-Nestao sam s Instagrama na neko vrijeme. Posljednjih šest, šest i pol tjedana borio sam se s ulceroznim kolitisom i to nije bilo nimalo zabavno. Užasan tajming, užasan", rekao je prvo pa se zahvalio djevojci.

-Sharna je bila sjajna! Šest, sedam mjeseci trudna, a brinula se o moje troje male djece, jer sam ja neko vrijeme bio prikovan za krevet, pa se brinula i za mene. Nije se žalila, bila je nevjerojatna. Jako sam zahvalan što imam nekog takvog u svom životu. Ali sad sam natrag, osjećam se dobro, hvala Bogu. To je bilo grozno iskustvo, drago mi je da je gotovo. Volite se i jedite dobro., zaključio je glumac tada.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije