Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda serije

Glumac pronađen mrtav nakon što je u stan provalila policija: 'Jedan se dan samo prestao javljati'

Twitter
08.02.2021.
u 11:10

Što je točan uzrok smrti, za sada nije poznato. Izvori bliski glumcu kažu da je imao problem s visokim krvnim tlakom, no da se na druge zdravstvene probleme nije žalio.

Ruski glumac Vitalij Alšanski, zvijezda popularne ruske serije "Brigada", pronađen je mrtav u svom stanu, javljaju tamošnji mediji. Alšanski je imao 52 godine, a da se nešto čudno događa, posumnjala je njegova kuma Eleonora Šaškova koja je u noći na 5. veljače došla u posjet glumcu koji nije otvarao vrata. Odmah je alarmirala policiju koja je provalila u stan u kojem je pronađeno beživotno tijelo glumca.

Što je točan uzrok smrti za sada nije poznato. Izvori bliski glumcu kažu da je imao problem s visokim krvnim tlakom, no da se na druge zdravstvene probleme nije žalio. Prije osam godina ostao je bez majke, a s njezinim se odlaskom teško mirio.

"Ne tako davno bili smo s njim na groblju, tada je rekao da će i on uskoro ležati ovdje. Čekao je pozive za posao, ali nije ih bilo. U posljednje vrijeme mu je porastao tlak, a živio je sam. Komunicirali smo gotovo svaki dan, a prije nekoliko dana prestao se javljati. Tada sam otišla do njega i s policijom ušla u stan", izjavila je Eleonora za Mk.ru.

Ključne riječi

Komentara 3

SI
sisavac
11:48 08.02.2021.

u stan se ušlo oko pola noći... pa dobro, ne spavaš noću, ili što? ono, u 23.15 se sjetim da mi se frend ne javlja tjedan dana, pa ga zovem, idem k njemu, i odmah s policijom..?! netko je kriv da ne može biti više.

PR
PrivatniKorisnik
11:26 08.02.2021.

Možda da netko ipak pročita tekst prije objave, ovoliko grešaka na tako malo teksta je čudo!

TA
tabula
17:06 08.02.2021.

Ne bih se iznenadio da kroz koji dan pročitamo u zapadnim sredstvima informiranja da ga je Putin otrovao novičokom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije