Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrujalo ga

Glumac dramatično napustio studio nakon pitanja o optužbama za silovanje

Foto: Reuters
1/3
05.10.2018.
u 23:07

Regina Simons, statistica na filmu iz 1994. "On Deadly Ground", optužila je Seagala za silovanje.

Steven Segal ne planira odgovarati na pitanja o #MeToo pokretu i to je dokazao dramatičnom gestom ovaj četvrtak.

Ova 66-godišnja zvijezda akcijskih filmova i prijatelj ruskog predsjednika Vladimira Putina gostovala je na BBC-ovu Newsnightu. Na pitanje kako se nosi s optužbama za spolno uznemiravanje i silovanje nije htio odgovoriti, te je prije nego što je novinarka Kirsty Wark dovršila pitanje izvadio je slušalicu, ustao i krenuo iz studija dok mu je netko pomogao ukloniti mikrofon.

Wark nije iznenadio ovaj odlazak Seagala. "Čujemo li se, Steven Seagal?", pitala je prije nego što je rekla publici da je filmska zvijezda i posebni predstavnik ruske vlade " već ranije rekao da on negira bilo kakvu optužbu".

Brojne žene optužile su Seagala za spolno uznemiravanje, uključujući Portiu de Rossi, Jenny McCarthy i Juliannu Margulies, koje sve tvrde da ih je uznemiravao. Regina Simons, statistica na filmu iz 1994. "On Deadly Ground", optužila je Seagala za silovanje. Međutim, okružni tužilac u Los Angelesu priopćio je kako zbog zastare neće podnijeti optužnicu protiv njega.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar nekineki
nekineki
08:31 06.10.2018.

Steven Segal najbolji glumac ikada, nikad nije izasao iz uloge...

AO
ante.oreskovic75
10:28 06.10.2018.

Tamo izgleda nema nikoga tko nije silovanja.Zato nas siluje večernjak svojim pisanjem!

DU
Deleted user
09:02 06.10.2018.

Svi bi karinđali a nitko ne bi gaće kupio... :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije