Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDE PJEVAJU

Gledateljica poručila Ćurliću da treba smršavjeti, on joj odmah odgovorio

Duško i Barbara
Foto: HRT
1/6
01.11.2020.
u 11:45

- Primio na znanje, drago mi je da će vas to razveseliti, komentirao je Duško. No, čini se kako to mišljenje nisu dijelili i drugi gledatelji, pa su u komentarima koji su slijedili poručili Dušku da je super, te da ne treba skidati kilograme

Na HRT-u je sinoć emitirana još jedna epizoda showa "Zvijezde pjevaju",a gledatelji su na Facebook stranici emsije komentirali natjecatelje, te isticali svoje favorite. No, među komentatorima se našlo i onih koji su komentirali fizički izgled voditelja Barbare Kolar i Duška Čurlića. 

Dok se nekima nije svidjelo kako je Barbara smršavljela, drugi su komentirali kako bi i Duško trebao smršavjeti.

- I da Duško smršavi, napisala je gledateljica, a u komentaru joj se odmah javio HRT-ov voditelj.

Foto: Daniel Pavlić

- Primio na znanje, drago mi je da će vas to razveseliti, komentirao je Duško.

No, čini se kako to mišljenje nisu dijelili i drugi gledatelji, pa su u komentarima koji su slijedili poručili Dušku da je super, te da ne treba skidati kilograme.

Duško i Barbara
1/14

Podsjetimo, u sinoćnjoj emisiji ispali su HRT-ov voditelj i novinar Damir Smrtić i njegova mentorica Ivana Kindl. Žiriju se nije svijdelo kako su otpjevali "Uzalud pitaš" od Haustora. 

-  Nije tajna da mi je Smrtić bio jedna od svjetlijih točaka ovoga showa. Međutim, danas mi se malo smračilo, moram iskreno priznati!, rekla je Mirela Priselac Remi istaknuvši kako emocija više ne može nositi cijelu izvedbu već da je potrebno pogoditi i tonove.

 

Ključne riječi

Komentara 11

MP
Mali Pero
12:24 01.11.2020.

Na žalost pripadam u kategoriju g. Duška. Ne plaćem...samo konstatiram. No zar STVARNO mislite da ovo što je od sebe napravila gđa.Barbara je oku ugodno ??? Da se razumijemo cijenim njenu volju provođenja DICIPLINE i znam kako joj je bilo.. Ali .... zar stvarno mislite da je to "izdanje" imenovane bolje od predhodnog ??? Imam oponenta u kući kraj sebe .... ali NE ... Barbara je bila ranije BOLJE IZGLEDAJUĆA ma kaj god Vi mislili. A da glasamo ???

DA
damyr26
13:19 01.11.2020.

Osim sto moraš smršavjeti ugradi i gumene sise obavezno dragi Duško.

DU
Deleted user
15:07 01.11.2020.

Meni jedino smeta kod Duška što se pojavljuje na televiziji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije