Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznata gošća

Gledatelji na fotkama s Nikolinine svadbe prepoznali poznato lice, sjećate li se nje?

Nikolina Tutić Brak na prvu
Foto: Instagram
1/9
07.05.2020.
u 20:42

Naime, gledatelji su na svadbi Nikoline i Adama Kromera uočili bivšu kandidatkinju showa "Ženim sina", Anu Živković.

Gledatelji su već od prije u showu "Brak na prvu" prepoznali mnoga lica koja su već od prije poznata na televiziji, a tako su uočili i još jedno.

Osim kandidata, Nikolina Tutić koja se natjecala u showu "Gospodin Savršeni", Luka Budaka koji je glumio u seriji "Krv nije voda", Nadije Amić i Gordane Vrbljanin Gašparić koje su bile u showu "Shopping kraljica", i poneki gosti na njihovim vjenčanjima su im poznati. 

Nikolina Tutić Brak na prvu
1/9

Naime, gledatelji su na svadbi Nikoline i Adama Kromera uočili bivšu kandidatkinju showa "Ženim sina", Anu Živković.

Ana je bila u drugoj sezoni spomenutog showa, a prijavila se za mladog Slavonca Brunu Filipovića (23).

Foto: Nova TV

Brunu se Ana na prvu svidjela, no prije finala ju je poslao kući, a odlučio je i da nijedna od kandidatkinja nije žena za njega.

Ana je prije tri godine sudjelovala i u natjecanju za Kraljicu Zagreba te je postala prva princeza, a tijekom natjecanja, Nikolina Tutić bila joj je velika podrška.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije