Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 16 godina braka

Glazbenik Marko Pecotić otkrio je tko je žena zbog koje se razvodi od supruge: 'Ona je moja nova ljubav'

Foto: Facebook
1/9
19.10.2022.
u 18:18

U medijima se odmah počelo šuškati da je riječ o njegovoj bliskoj suradnici s kojom već godinama odrađuje nastupe, a tu vijest Marko Pecotić sada je i potvrdio.

Splitski pjevač Marko Pecotić Peco (44) posljednja dva dana u fokusu je javnosti zbog svog ljubavnog života. Jedan od članova skupine 'Četiri tenora' u utorak je javno obznanio da se razvodi od supruge Irene nakon 16 godina braka, ali i da je razlog tome nova ljubav. U medijima se odmah počelo šuškati da je riječ o njegovoj bliskoj suradnici s kojom već godinama odrađuje nastupe, a tu vijest Pecotić je sada i potvrdio. 

"Da, Silvia Dvornik i ja smo zajedno", potvrdio je Pecotić za Slobodnu Dalmaciju i otkrio da mu trenutno treba kratki odmor od medija. Njegova nova odabranica osim što se bavi glazbom radi i kao modna savjetnica u jednom splitskom trgovačkom centru, a njezina sestra poznata je splitska fotografkinja Sonja Dvornik.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Inače, nedugo nakon što je u javnost dospjela vijest o razvodu Marko je deaktivirao svoj profil na Instagramu, a isto je učinila i Silvia. Pecotić je jučer kazao kako je nakon 16 godina braka odlučio staviti točku na svoj odnos sa suprugom Irenom. 

- Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti – rekao je za Slobodnu Dalmaciju te time šokirao javnost.

- Razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi... to moram pričati s njom da vidim slaže li se da to bude službeno, bez obzira na to što je i s druge strane to riješeno - kazao je jučer Pecotić. 

Marko i Irena donedavno su izgledali kao skladan par, a on je prije dvije godine objavio spot za pjesmu 'Vrime nam je, jubavi', u kojem se Irena pojavila odjevena u staru vjenčanicu svoje tete. - Ideja za spot je došla od moje supruge. Spot je ujedno i svojevrsna proslava naše 15. godišnjice braka jer kako je to u ljeto, 16.7., nikad nismo u prilici proslaviti je kako spada. Obojica sinova su s nama u spotu, kao i kum starijeg mi sina - ispričao je tada. Naime, par se upoznao na probama zbora u crkvi, a nije dugo trebalo da se zaljube. Vjenčali su se 2006. godine te dobili dvojicu sinova, Ivana i Andru.

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin o početku ljubavi sa Sašom Zalepuginom

Komentara 14

NA
Namcor
21:11 19.10.2022.

Taj Marko mi je jedini antipatičan tenor. Nametljiv i s glupim bazama koje unište svaku izvedbu. A ovo izlaganje obiteljske intime u javnost je ispod svakog nivoa...djeca i supruga to nisu zaslužili. Ostavi im bar malo dostojanstva, čovječe!

PR
prajdali100
19:36 19.10.2022.

Zar nije razlog liposukcijska prehrana ? Ona hoće čvarke i gotovo.

JM
Jmjm
19:00 19.10.2022.

,,veliki pjevac ,,se razvodi veliki ali nikad nisam cuo za njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije