Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostavio suprugu nakon 16 godina

Pjevač Marko Pecotić i njegova suradnica deaktivirali Instagram profile nakon vijesti o razvodu

Marko Pecotić Peco nastupio na pokretnoj pozornici za Dan grada Splita
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/8
19.10.2022.
u 16:00

Tko je njegova nova odabranica pjevač Marko Pecotić nije otkrio, a mnogi nagađaju da je riječ o njegovoj bliskoj suradnici s kojom proteklih godina odrađuje brojne nastupe.

Splitski pjevač Marko Pecotić (44) u utorak je javno obznanio da se razvodi od supruge Irene nakon 16 godina braka. Jedan od članova skupine 'Četiri tenora' otkrio je i da je razlog tome nova ljubav. 

- Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti – rekao je za Slobodnu Dalmaciju te time šokirao javnost.

Tko je njegova nova odabranica nije otkrio, a mnogi nagađaju da je riječ o njegovoj bliskoj suradnici s kojom proteklih godina odrađuje brojne nastupe. Nakon vijesti o razvodu Marko je deaktivirao svoj profil na Instagramu, a isto je učinila i njegova suradnica za koju se priča da je s njim, kako pišu domaći mediji. 

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

- Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi... to moram pričati s njom da vidim slaže li se da to bude službeno, bez obzira na to što je i s druge strane to riješeno - kazao je jučer Pecotić. 

Inače,  Marko i Irena donedavno su izgledali kao skladan par, a on je prije dvije godine objavio spot za pjesmu 'Vrime nam je, jubavi', u kojem se Irena pojavila odjevena u staru vjenčanicu svoje tete.

- Ideja za spot je došla od moje supruge. Spot je ujedno i svojevrsna proslava naše 15. godišnjice braka jer kako je to u ljeto, 16.7., nikad nismo u prilici proslaviti je kako spada. Obojica sinova su s nama u spotu, kao i kum starijeg mi sina - ispričao je tada. Naime, par se upoznao na probama zbora u crkvi, a nije dugo trebalo da se zaljube. Vjenčali su se 2006. godine te dobili dvojicu sinova, Ivana i Andru.

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin o početku ljubavi sa Sašom Zalepuginom

 

Ključne riječi

Komentara 1

PR
Propitivač
17:17 19.10.2022.

Marko Tko???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije