Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rock'n'Roll

Gibonni i Deep Purple zajedno u Zadru!

'10.05.2013., Zagreb - Na Bundeku u sklopu festivala Ritam Europe nastupio je Zlatan Stipisic Gibonni.  Photo: Grgur Zucko/PIXSELL'
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
17.02.2014.
u 13:05

U samo jednoj večeri, 15. srpnja, na parkiralištu Jazine, u sklopu ZadaRocka, ambicioznog projekta koji će u Zadar dovesti velika imena rock-scene, nastupit će čak dvije glazbene legende...

Zadar će ovoga ljeta biti središte rock'n'rolla! U samo jednoj večeri, 15. srpnja, na parkiralištu Jazine, u sklopu ZadaRocka, ambicioznog projekta koji će u Zadar dovesti velika imena rock-scene svake godine, nastupit će čak dvije glazbene legende. Gibonni, omiljeni hrvatski izvođač i poznati kantautor, te Deep Purple, najglasniji bend svih vremena koji je ostavio neizbrisiv trag na svjetskoj glazbenoj sceni. Na današnjoj konferenciji za medije koja se održala u klubu Arsenal, Gibonni i članovi turističke zajednice zajedno su najavili ovaj rock-spektakl.

U jeku turističke sezone Zadar će još jednom ugostiti velika glazbena imena. Branko Ganzulić, predsjednik Turističke zajednice, istaknuo je važnost ovog događaja kao i svih koji se održavaju u Zadru, a koji oplemenjuju turističku ponudu te pozvao sve da dođu i uživaju na još jednom velikom glazbenom događaju.

Ulaznice

Ulaznice za ZadaRock u prodaji su od 19. 2. putem stranice www.eventim.hr te na svim prodajnim mjestima Eventima. Cijena ulaznice od 19. veljače do 19. ožujka bit će 220 kuna, a nakon 19. ožujka iznositi će 290 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije