Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karijera na zalasku

George Michael prekinuo turneju i otišao na liječenje od ovisnosti?

'George Michael pictured at The Royal Opera House in Covent Garden where he announced his latest tour Symphonica. Photo: Press Association/Pixsell'
'Chris RadburnPress Association/P'
01.10.2012.
u 08:52

Pjevač kaže da nakon preboljene upale pluća pati od tjeskobe pa ne može pjevati

Pokušavao sam preboljeti traume na koje su me upozorili liječnici koji su mi spasili život, ali nisam uspio. Idem na liječenje kojem sam se trebao podvrgnuti odavno, kaže George Michael (49). Šuška se da se skida s kokaina. Priznao je i da je pušio crack.

Pjevač je lani završio u bolnici zbog teške upale pluća. U bečkoj ustanovi proveo je mjesec dana na intenzivnoj njezi. Otkazao je turneju jer se bojao da mu nastupi ne naruše zdravlje. Koncerti u Australiji trebali su najaviti njegov povratak na scenu. Odlaskom na liječenje pokrenuo je glasine da se skida s droge o kojoj je godinama ovisan.

Komentara 1

Avatar drug tito
drug tito
15:36 01.10.2012.

Droga ga je zela...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije