Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neka ljepša vremena

FOTO Osvanule nikad viđene fotografije Harisa i Meline Džinović, bivša supruga pjevača plijeni izgledom

Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/17
06.04.2024.
u 12:30

Folk pjevač i dizajnerica vjenčali su se 2014. godine u Dubrovniku, nakon 11 godina veze, a njihov turbulentan odnos posljednjih dana privlači pažnju javnosti.

Turbulentan razvod braka pjevača Harisa Džinovića (72) i stilistice Meline Džinović posljednjih dana trese estradnu scenu. Razočarani pjevač tijekom vikenda se za medije otvorio o svojim osjećajima i nekim dotad za javnost nepoznatim detaljima koji su kumovali konačnom razilaženju sa sad već bivšom suprugom, a otkrio je i kako su razvod podnijela njihova djeca. 

U jeku nadolazećih informacija, kad se brojni fanovi još uvijek ne mogu pomiriti s činjenicom da se jedan od najpoznatijih i naoko najskladnijih parova regije razvodi, Blic je objavio nikad viđene fotografije Harisa i Meline iz dana kad su bili sretni. Dirljive kadrove možete pogledati ovdje

Galerija: Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
1/43

Priložene slike nastale su u Cannesu tijekom jednog od posljednje dokumentiranih obiteljskih putovanja, a ondje su jedno vrijeme i živjeli. Na njima možemo vidjeti ljubavnu idilu bivših supružnika, Harisa u tada još uvijek šestom desetljeću života kako nosi crvene kupaće hlače, crnu majicu te uvijek prepoznatljiv šešir, dok je graciozna Melina u maniri najvećih svjetskih modela pokazala vitku figuru u crvenom kupaćem kostimu. Ljubavnici nisu skidali osmjeh s lica, a prema raskošnim kadrovima se vidi da Džinovići nikad nisu štedjeli novac za luksuzna putovanja i markiranu robu. Također, na pojedinim slikama izgledaju veoma prisno, na osnovu čega je vidljivo koliko su tada bili zaljubljeni.

Folk pjevač i dizajnerica vjenčali su se 2014. godine u Dubrovniku, nakon 11 godina veze. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Džinu i sina Kana, a Haris je otkrio da Melina već neko vrijeme ne razgovara sa sinom.

Podsjetimo, bosanskohercegovački pjevač Haris Džinović prošlog se tjedna i službeno razveo od dugogodišnje supruge Meline i majke njegovo dvoje djece - kćeri Đine i sina Kana. Džinović je nakon izlaska iz sudnice rekao novinarima kako su se ovi s vremenom počeli udaljavati, točnije Melina za koju krivi da ga je navodno varala, a ona se nije pojavila na sudu prilikom razvoda, već je poslala svog odvjetnika.

Vezani članci:

 

 

Nakon pjevačevih izjava za medije, Melina je navodno upala u kuću bivšeg supruga, zbog čega je on pozvao policiju. Kako pišu srpski mediji, Haris je nakon toga završio na policiji, gdje se zadržao satima, a ispred ga je čekao sin Kan. Naime, nakon što je Haris sinoć pozvao policiju jer mu je Melina upala u dom, ona im je rekla kako ju glazbenik maltretira. Policija je Džinoviću privremeno, potom, oduzela pištolj koji je imao u kući. Bez obzira na to što za taj pištolj ima dozvolu. Srpski mediji navode i da je Melina prošla pored policijske postaje.

- Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo ući, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene napasti fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, s policijom cijelo vrijeme saznati razlog - izjavio je Haris za Blic.

Video: Dado Topić otvoreno o pjesmi Baby Lasagne: 'Totalni promašaj'

 

Komentara 1

DI
dino85
16:23 06.04.2024.

Žena je klasa za sebe, u naj boljim godinama, a Haris, pa ljudi moji djed, i šta sad, ostani džentlmen do kraja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije