Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUDOMLJUJE GA

Fanovi zgroženi! YouTuberica posvojila dječaka s autizmom pa se predomislila

Myka Stauffer
Foto: Instagram
1/8
28.05.2020.
u 15:52

U rujnu prošle godine influencerica Myka Stauffer objavila je idiličnu fotografiju moderne obitelji sa sinom kojeg je 2017. posvojila sa suprugom Jamesom. - Obožavam ovu veliku ludu obitelj. Ne bih ništa mijenjala - tvrdila je tada, a čini se da je bila u krivu.

Myka Stauffer, influencerica i YouTuberica koju prati gotovo 700 tisuća ljudi na najpoznatijoj video platformi, šokirala je pratitelje nakon odluke da svog 4-godišnjeg sina Huxleya koji ima autizam - preudomi! Iako je još u rujnu prošle godine opčinjeno pisala o svojoj velikoj obitelji, čini se da stvari nikako nisu bile kako su se doimale.

Foto: Instagram screenshot

Naime,u najnovijem videu 32-godišnja Myka i njezin suprug James tužno govore o odluci koja im je zauvijek promijenila živote. On objašnjava kako su shvatili da postoje mnoge "posebene potrebe koji nisu bili svjesni od početka", a Myka u suzama dodaje kako se osjeća kao najveći neuspjeh kao majka.

- Osjećam li se kao neuspješna majka? 500 % - potvrdila je uplakano, a nakon što je vijest postala viralna na Twitteru je krenuo pravi rat. Dok su jedni stali u obranu influencerice s puno razumijevanja, drugi su je optužili za privlačenje pažnje za svoj probitak na YouTubeu.

- Myka je posvojila dječaja s autizmom iz Kine i poslije nekoliko godina ga je dala na posvajanje jer se "loše ponašao" i to nakon što ga je iskoristila za lovu na vlastitom YouTube kanalu - tvrdi jedan korisnik s kojim se mnoštvo slaže i prozivaju 32-godišnjakinju zbog ovog skandaloznog poteza. Stauffer se može pohvaliti sa 162 tisuće pratitelja na Instagramu i više od 700 tisuća pretplatnika na YouTube kanalu gdje je uspješno ostvarila partnerstvo s firmama poput Big Lots, Tj Maxx i Danimals yogurt.

U jednom od videa, predstavila je svijetu posvojenog Huxleya gdje je odmah pripomenula kako cijeli put posvojenja nije bio nimalo lagan. - Napreduje zaista odlično, kul ga je vidjeti kako se mijenja - rekla je tada.

Staufferi imaju četvero biološke djece: Radyle, Onyx, Kova i Jaka.

Foto: Instagram screenshot

- Brojni medicinski stručnjaci su rekli da treba drugačije okruženje. On treba više - govori ona kroz suze i otkriva pritom da je angažirana agencija za posvojenje malenom 4-godišnjaku pronašla novu obitelj punu ljubavi. U nastavku videa par je zamolio za privatnost kako bi se s teškom odlukom nosili konzultirajući sa stručnjacima.

Još prije dva mjeseca, Myka je dala naslutiti da su na pomolu određene poteškoće.

- Posljednji mjesec bio je najteži koji sam imala kao majka - glasila je njezina objava 28. ožujka u kojoj je koristila heštegove povezane s posvajanjem i teškoćama zdrave privrženosti kod djeteta.

Ovo su najtragičnije prometne nesreće u kojima su poginuli poznati

 

Ključne riječi

Komentara 2

KG
KG002
16:17 28.05.2020.

Ovdje su zakazale službe koje su procijenile da su oni odgovarajući udomitelji. Kontrole parova koji žele postat udomitelji su inače rigorozne (i trebale bi biti upravo zato da se ovakvima djeca ne daju), a posebno kad se radi o usvajanju djeteta s posebnim potrebama. Dijete nije stvar, a ovakvo ponašanje neodgovornih će nepovratno ostavit traga na tom djetetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije