Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mama reagirala

Evo kako je Danijela Dvornik komentirala Ellino ispadanje iz showa 'Zvijezde pjevaju'

Foto: Screenshot/HRT/Instagram
1/3
31.03.2019.
u 10:25

Strasti se nakon poslijednje epizode 'Zvijezde pjevaju' ne smiruju. Reakcije pristižu od fanova i članova obitelji Elle Dvornik, a posebno se istaknuo komentar njezine majke Danijele.

Nakon poslijednje epizode emisije 'Zvijezde pjevaju' pristižu brojne reakcije na račun ispadanja Elle Dvornik i Gorana Boškovića, koji su duetski otpjevali hit pokojnog Dine Dvornika 'Ljubav se zove imenom tvojim'.

Doduše, reakcija Elline majke Danijele Dvornik, bila je posebno neočekivana. Naime, ona je bila posebno sretna i nije to skrivala.Ella je na Instagramu objavila mamin komentar: 'Ja sam sretna što je ispala, napokon slobodni vikendi! Yeaaaa', napisala je Danijela.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pizda ti materina @danijeladvornik 🤣🤣🤣🤣🤣

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Ona joj je uzvratila ipak malo grublje - 'Pi*da ti materina' – napisala je dodavši emotikone koji plaču od smijeha. Mnogi su Danijelu prozvali kraljicom, a brojni Ellini pratitelji su ipak tužni što je influencerica ispala. Nakon ispadanja se zahvalila svima koji su je pratili i našalila da su 'Lolek i Bolek napustili zgradu'.

Njezin partner Goran Bošković ostaje pozitivan nakon sudjelovanja i upoznavanja Elle na ovakvom projektu. – Bilo je lijepo i baš mi je drago da sam upoznao i pjevao s ovim divnim bićem. Da nas je 2% tako pozitivno i puno ljubavi i radosti svijet bi bio puuuuno ljepše mjesto. Hvala vam za sve – poručio je on.

Pogledajte što je rekao Petar Grašo nakon osvajanja prvog Porina.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar pandarean_brewmaster
pandarean_brewmaster
10:54 31.03.2019.

Napokon jedno mjesto manje gdje moram trpit ovu prekrasnu spodobu. Hvala svima koji su glasali za ostale.

MA
matti
11:54 31.03.2019.

E ovo je dobro SLOBODAN VIKEND. Kaze majka koja nema dana radnog staza.

AV
avalon22
10:50 31.03.2019.

Dobro nam jutro! Hvala Vecernji, ni danas niste iznevjerili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije