Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENIS BEŠLAGIĆ

Popularni glumac oduševio porukom mira: 'Svi smo mi gubitnici, osuđeni jedni na druge.'

Enis Bešlagić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
30.11.2017.
u 11:41

Enis Bešlagić reagirao je nakon jučerašnje presude hrvatskim generalima i samoubojstva Slobodana Praljka. Njegova poruka mira u kratkom je roku oduševila pratitelje na Instagramu

Bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić ponovno je oduševio javnost porukom mira koju je objavio na društvenim mrežama. Podsjetimo, Enis je lani proglašen osobom godine u Bosni i Hercegovini, za što je dobio nagradu Večernjakov pečat.

–  Moj brate, po domovini...

BiH služi stranim silama kao poligon za njihove različite pokuse... To je dokaz koliko smo mi na ovim prostorima ''mali'' narodi i koliko se ''veliki'' igraju s nama i našim emocijama... A sve za svoje interese!

To je još jedan dokaz da mi moramo praviti svoje priče i poštovati jedni druge. Da nikada više ne budemo izmanipulirani i glupi u svojoj naivnosti! Da nikada više ne budemo instrumenti i bojeva municija stranih sila... Nema pobjednika na našim prostorima... Svi smo mi gubitnici, osuđeni jedni na druge – napisao je na Instagramu popularni Šemso iz serije "Naša mala klinika".

U samo sat vremena Enis je prikupio više od 1200 likeova i mnogo komentara.

– Ti si rijedak primjer Čovjeka na ovim prostorima – napisala mu je jedna prijateljica. Valja izdvojiti i komentar HRT-ova voditelja Frane Ridjana, koji je napisao:

– Kad se budemo sreli, tamo negdje gore, shvatit će i ostali da zemlju ne baštinimo za sebe, nego za djecu naše djece. Neka se ona igraju sretno i neka nam oproste što smo dopustili drugima da nam uzmu radost zajedničkog igranja.

Komentara 52

MO
mobitel20
13:07 30.11.2017.

Hrvati su bili izlozeni brutalnoj agresiji, zacinjenoj propagandom, od strane Srba iz Srbije, BiH ,Crne Gore i Hrvatske. Muslimani su javno rekli "da to nije njihov rat". Nakon toga smo napadnuti od Muslimana koji su htjeli,a hoce i danas, "gradzansku" unitarnu drzavu di bi oni dominirali a 1992-1994 su htjeli ovladati mjesanim opcinama kao kompenzaciju za izgubljeno od Srba. Mi smo u svemu tome SVEUKUPNO POBIJEDILI ! Tako da Enise, djeluj na sebe i svoje da ne negiraju Hrvate kao KONSTITUTIVAN narod i da prihvate BiH onakvu kakva je i po ZAVNOBiH u i Daytonu, visenacionalna drzava ! Tada cemo tek svi zajedno pobijediti.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
13:17 30.11.2017.

Sve je to lijepo, samo sta cemo sa nepravdom i neuravnotezenom pristupu prema Hrvatima. Sta cemo sa favoriziranjem Muslimana? Svima zeliti dobro a u isto vrijeme ne reci nista protiv nepravde je licemjerno.

PU
paul-umpe
12:57 30.11.2017.

svi ste vi isti dok jedete hrvatski kruh.ja nikad necu vjerovati muslimanu ni leđa mu okrenuti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije