Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hvala Dubrovniku'

Energični Zdravko Čolić oduševio trosatnim nastupom u Dubrovniku

zdravko colic (1)
Foto: PR Foto
1/5
10.08.2013.
u 14:13

Jedan od najpoznatijih izvođača regije, Zdravko Čolić, održao je spektakularan koncert pred prepunim Gospinim poljem u Dubrovniku.

Jedan od najpoznatijih izvođača regije, Zdravko Čolić, održao je spektakularan koncert pred prepunim Gospinim poljem u Dubrovniku. Čolić je održao trosatni koncert prepun emocija, a mnogi su obožavatelji bili oduševljeni Čolićevim nastupom.

Glazbenik je nakon gotovo 25 godina zapjevao u Dubrovniku te je na noge podigao publiku svih generacija. Nižući hit za hitom, oduševio je sve okupljene. Prije Čolićevog nastupa, publiku je oduševio i nastup dubrovačkog rock sastava \'Silente\'.

- Za publiku sam uvijek spreman dati sve najbolje od sebe i zato mi nije teško pjevati po tri sata na koncertima. Osjećam veliku odgovornost prema svakom tko je kupio ulaznicu za koncert. Hvala divnoj publici koja mi daje podršku na svakom od mojih koncerata. Neponovljiv je osjećaj kada sam na bini i pjevam. Tako je bilo i večeras. Hvala Dubrovniku, izjavio je Čolić poslije koncerta.

>>Zdravko Čolić: Agresivnih ženskih fanova sada je manje nego prije

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije