Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijateljice i kolegice

Emotivna Rozga otkrila kakvu poruku pošalje Aleksandri Prijović nakon svakog koncerta

Četvrti koncert Aleksandre Prijović
Foto: Extra FM/Mario Poje
1/17
05.12.2023.
u 10:06

Kad je pjesma završila, Rozga i Prijović poletjele su jedna drugoj u zagrljaj, pa su podijelile neke detalje o svom prijateljstvu. "Mi se znamo već dosta godina i ona je posebna i zato je najbolja. Srce moje dobro hvala ti", rekla je Aleksandra, a publika je zatim počela skandirati "Jelena! Jelena!".

Jelena Rozga bila je jedna od gostiju na sinoćnjem četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni. Dočekana je vriskovima, a s Aleksandrom je po izlasku na pozornicu izvela pjesmu "Ginem".

Kad je pjesma završila, Rozga i Prijović poletjele su jedna drugoj u zagrljaj, pa su podijelile neke detalje o svom prijateljstvu.
"Mi se znamo već dosta godina i ona je posebna i zato je najbolja. Srce moje dobro hvala ti", rekla je Aleksandra, a publika je zatim počela skandirati "Jelena! Jelena!".

"Hvala ti što si me pozvala i hvala na ovako lijepom dočeku", rekla je Jelena pa je nastavila: "Aleksandri nakon svakog koncerta napišem istu poruku - da joj želim da leti u svemu i da uživa do kraja."

"Ja sam odrasla na Jeleninim pjesmama i jedna od mojih omiljenih je ova sljedeća", rekla je Aleksandra pa su skupa zapjevale "Minus i plus", a zatim i "Dani su bez broja".

VEZANI ČLANCI: 

"Moram reći nešto što mi je na srcu. Hvala što ste me dočekali na ovakav način. Hvala vam što se osjećam kao kod kuće. Hvala Jeleni na podršci. Ovaj grad je cijelu moju ekipu od 80 ljudi dočekao od srca i mi se stvarno ovdje osjećamo kao kod kuće, Hvala vam na ljubavi i hajde da se volimo", poručila je Prijović, pa je s Rozgom zapjevala pjesmu Lepe Brene "Hajde da se volimo".

Tada im se na pozornici pridružila i sama Brena, a onda je u Areni zavladala potpuna ludnica.
– Dobra večer. Ne mogu sakriti radost i uzbuđenje što pjevam ovdje s Aleksandrom – poručila je Brena.

– Najveći aplauz za najveću ikada. Vi ste uvijek bili dobri i podržavali ste me i savjetovali kao da sam vaše dijete. Jako sam sretna što imam priliku živjeti u vašem vremenu – poručila je emotivna Prijović.

– Hoćemo onu našu omiljenu – upitala je Brena nakon čega su zapjevale "Poželi sreću drugima", a cijela Arena je nakon pjesme skandirala Brenino ime. Zatim je uslijedio hit "Čik pogodi". Ni u ponedjeljak publika u zagrebačkoj Areni nije štedjela ni glas ni noge.

– Prvi put pjevam četvrtu noć za redom i to je zaista nešto posebno. Sto dana bih pjevala za vas jer svaki pojedinac ovdje u ovoj Areni je razlog zašto ja tu stojim – rekla je Prijović u jednom trenutku publici, a koncert je trajao dulje od tri sata.

VIDEO: Bivši suprug Elle Dvornik ponovno ljubi? Šuška se da je u vezi s agenticom nekretnina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije